Tot sobre els Bons Consum d'Elx: què són, requisits i com i quan sol·licitar-los

Les persones interessades hauran d’inscriure’s en un sorteig per a poder comprar a partir del dia 20 els vals per a gastar en el comerç local

Tot sobre els Bons Consum d'Elx: què són, requisits i com i quan sol·licitar-los
14/09/2023 -

L’Ajuntament d’Elx ha tornat a posar en marxa una nova edició aquest 2023 dels Bons Consum. Es tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament entre el consistori municipal, la Diputació d’Alacant i la Federació Alacantina de Comerç (FACPYME).

Es tracta d’una campanya comercial a través de la que es pretén dinamitzar el comerç local i fomentar les compres de la població a les botigues i establiments de proximitat, coneguts com “de tota la vida”.

Com funcionen els Bons Consum d’Elx

La novetat d’aquesta nova edició és que seran triats a través d’un sorteig. D’aquesta manera, el consistori vol facilitar el procés de venda d’aquests bons i evitar els problemes que es van produir en anteriors edicions d’aquesta campanya comercial.

Així, les persones interessades tenen fins al pròxim 17 de setembre per a inscriure’s en aquesta web i poder participar en el sorteig. Segons ha avançat l’ajuntament, la llista amb les persones guanyadores en el sorteig es publicaran el 19 de setembre i podran accedir a la compra d’aquests bons a partir del dia 20.

En el sorteig s’establirà l’ordre d’accés a la compra de bons i només les persones que figuren en el llistat que es publicarà podran accedir a la compra. Per a les persones afectades per la bretxa digital que no puguen registrar-se en el sorteig per internet, s’habilitaran punts d’inscripció en les OMACs de Centre, Francesc Cantó i OMAC Digital, així com en les diferents pedanies.

L’import dels bons és de 20, 50, 100 i 200 euros, dels quals el consumidor només paga la meitat, ja que l’altra meitat és aportada per l’administració municipal. Cada persona pot comprar un màxim de 200 euros en bons (un desemborsament total de 100 euros, ja que l’altra meitat l’abona l’ajuntament).

Com sol·licitar els bons

Una vegada s’haja publicat el resultat del sorteig, serà a partir del dia 20 de setembre quan s’obrirà el procés de venda d’aquests bons consum per a gastar en el comerç local il·licità. Hi haurà dues maneres de comprar aquests bons: presencialment (per a aquelles persones que ho hagen sol·licitat de manera presencial) i en línia a través de la pàgina web https://elxbonoconsumo.es/informacion-consumidores.

Després del sorteig es comunicarà el punt de venda presencial per a les persones que s’hagen inscrit de manera presencial i les persones que es van inscriure en línia podran comprar-lo també a través d’internet.

Una vegada la persona interessada haja adquirit el bo tindrà una mica més d’un mes (del 20 de setembre al 27 d’octubre) per a utilitzar-ho fent compres en els establiments i botigues que s’han adherit a la campanya.

Requisits per a poder sol·licitar-los

Tal com ha confirmat l’Ajuntament d’Elx, només hi ha dos requisits per a poder sol·licitar i ser beneficiari d’aquests bons. En primer lloc, ser major de 18 anys; i, en segon lloc, estar empadronat a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × five =