Busquen a Elx a extres d'entre 20 i 70 anys per a rodatges de ficció

El càsting començarà demà dijous a càrrec d’Ana Durá, que ja ha treballat en produccions de Netflix o Movistar+, entre altres

Busquen a Elx a extres d'entre 20 i 70 anys per a rodatges de ficció
22/03/2023 -

Elx s’està convertint en una pedrera per a noves produccions audiovisuals, i l’equip de càsting d’Ana Durá està buscant actors, figurants i extres de tots els perfils, ètnies i cultures, d’entre 20 i 70 anys, que vulguen treballar en pròxims rodatges de produccions de ficció que es filmaran pròximament en la zona.

Durant els rodatges, que es desenvoluparan a la província, serà necessari ambientar tot tipus de llocs i és ací on la figura de l’extra juga un paper primordial. Les persones interessades hauran d’acudir aquest dijous 23 de març al Centre de Congressos d’Elx de 9.30 del matí a 19.30 hores, ininterrompudament. Les persones encarregades del càsting atendran a tots els interessats per ordre d’arribada.

Els aspirants hauran d’emplenar una fitxa on se’ls demanarà informació personal i mesures. El personal encarregat de la selecció fotografiarà als aspirants en diferents plans i se’ls explicarà com és el treball de la figuració en un rodatge, les normes o les condicions laborals i econòmiques. A tots els seleccionats se’ls donarà d’alta en la Seguretat Social, en el règim d’artistes, i rebran una remuneració segons el conveni.

Ana Durá, directora del procés de selecció dels actors i figurants per a pròxims rodatges, afirma que “és un lloc de treball, qualsevol persona demandant d’ocupació pot acudir, encara que no tinga experiència prèvia i es contracta en jornada completa, en règim d’artista”. Als aspirants, se’ls faran unes breus preguntes en el càsting per a conéixer les seues inquietuds i motivacions.

No es busca un perfil en concret i tots aquells que acudisquen quedaran registrats en una base de dades i, depenent del que vagen demanant les productores a l’agència de càsting, s’anirà seleccionant. De moment, Durá no pot avançar per a quins rodatges en concret contractaran les persones seleccionades aquest dijous.

L’experiència d’aquest equip de càsting és molt àmplia. Ana Durá ha sigut la responsable del càsting de conegudes sèries de les plataformes Netflix, Amazon, Movistar+ i AppleTV, i de pel·lícules. Entre les desenes de produccions per a cinema, sèries i publicitat en les quals ha sigut responsable del càsting d’extres es troben títols com El gran Vázquez, En fora de joc, L’assassinat de Carrero Blanco, El Príncep o Perduda.

Ana Durá explica que “busquem persones per a ambientar escenes, com un carrer, una terrassa, o, si rodàrem un estadi, caldria ambientar-lo amb gestos i crits, la qual cosa ens demanen les productores”. Els que vulguen formar part d’una producció audiovisual de ficció tenen una oportunitat de fer-ho aquest dijous en el Centre de Congressos d’Elx.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 4 =