Este és el nou calendari d'obertura dels comerços d'Elx este 2024

Conselleria aprova la sol·licitud de l’Ajuntament per a canviar els festius hàbils a la ciutat il·licitana

Este és el nou calendari d'obertura dels comerços d'Elx este 2024
28/02/2024 -

Els comerços a Elx tindran un nou calendari d’obertura per a diumenges i festius este 2024. Així quedarà reflectit en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) després que la Direcció General de Comercial i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme hagen aprovat la proposta de canvi del Consell de Desenvolupament Comercial d’Elx. Ara, tant Dijous Sant, com el primer i el segon Dilluns de Mona, seran dies hàbils per a la pràctica comercial a la ciutat il·licitana.

Esta alteració correspon a un previsible major nombre de vendes durant eixes jornades en tractar-se de festius locals. En concret, el Consell va sol·licitar el mes de gener passat canviar com a festiu aperturable el 29 de març, Divendres Sant, pel 28 de març, Dijous Sant. Així mateix, va demanar que en clau il·licitana es permetera obrir als comerços l’1 d’abril, Dilluns de Mona, en lloc de l’establit diumenge 31 de març.

L’última de les modificacions té a veure amb el 8 d’abril, segon Dilluns de Mona, que permuta el dia d’obertura amb el qual la Generalitat havia assenyalat en un primer moment per al diumenge 29 de desembre amb motiu de la campanya de Reis Mags.

Nou calendari d’obertura

Després d’elevar la petició a Conselleria, l’entitat autonòmica ha donat el vistiplau a les modificacions sol·licitades per a l’administració il·licitana. D’esta manera, el calendari de diumenge i festius habilitats per a la pràctica comercial en el terme municipal d’Elx durant 2024, queda de la manera següent:

Els comerços il·licitans podran obrir al públic el dijous 28 de març (dijous Sant), el dilluns 1 d’abril (Dilluns de Mona), el dilluns 8 d’abril (segon Dilluns de Mona), el dilluns 24 de juny (dia de Sant Joan), el diumenge 7 de juliol (rebaixes d’estiu), el dissabte 12 d’octubre (festa estatal), el diumenge 1 de desembre (campanya de Nadal), el divendres 6 de desembre (dia de la Constitució) i els diumenges 15 i 22 de desembre (campanya de Nadal). Per descomptat, tots els comerços van poder obrir les seues portes durant el passat 7 de gener per l’inici de les rebaixes d’hivern.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =