Canvi d'imatge del Gran Teatre d'Elx: el consistori renovarà els seients del pati de butaques

L’actuació preveu entapissar els seients i també s’instal·laran nous tamborets en les llotges

Canvi d'imatge del Gran Teatre d'Elx: el consistori renovarà els seients del pati de butaques
07/09/2023 -

El Gran teatre d’Elx estrenarà una nova imatge en els pròxims mesos a causa de l’entapissat de les seues butaques i als nous tamborets que s’instal·laran en les llotges d’aquest. La Junta Local de Govern ha aprovat l’adjudicació del contracte de servei de renovació del cadirat de Gran Teatre. D’una banda, es durà a terme l’entapissat dels seients del pati de butaques per un import total de 44.690 euros i un termini d’execució de tres mesos i també el subministrament de nous tamborets en les llotges per una inversió de 12.196 euros i un termini de dos mesos des de la formalització del contracte.

Malgrat que el consistori encara no ha anunciat quan començaran aquests treballs de renovació, el portaveu de la Junta Local de Govern, Claudio Guilabert ha explicat que les obres començaran “d’aquí a poc temps” i es preveu coordinar aquests treballs amb la programació d’aquest recinte artístic per a evitar que s’interrompen els actes culturals.

Més assumptes aprovats en la Junta de Govern Local

En la reunió celebrada aquest dijous, també s’ha aprovat subscriure un conveni de 15.000 euros amb l’Associació APSA per a desenvolupar el projecte per a la formació de persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament del Centre de Formació APSA d’Elx 2023-2024. L’objectiu és oferir als estudiants una capacitació que afavorisca la promoció a altres centres ocupacionals i de treball per a posar en marxa els seus coneixements ocupacionals i laborals.

A més, s’ha donat llum verda a les bases de la convocatòria per a la celebració del 25é Certamen Nacional de Joves Cantautors d’Elx amb el qual promocionar a joves solistes de tot el territori nacional i fomentar la cultura juvenil i la creació de nous públics. Aquest certamen reparteix un total de 3.600 euros en metàl·lic en premis i 600 en material instrumental. Podrà participar qualsevol jove de nacionalitat espanyola o amb residència legal a Espanya, entre 14 i 30 anys, que no tinga contracte discogràfic vigent o hagen guanyat el primer premi o el premi a la millor cançó en edicions anteriors del certamen.

D’altra banda, la Junta Local de Govern ha autoritzat la realització de la I Concentració Motera contra l’Assetjament Escolar organitzada per l’Associació Planta-li cara al Bullying i la Lliga Unió Motorista d’Alacant. Aquest esdeveniment se celebrarà el diumenge 10 de setembre en horari d’11.00 a 14.00 en el Passeig de l’Estació amb l’objectiu de visibilitzar el paper del voluntariat i reivindicar la necessitat per a afrontar els problemes socials que travessa la societat.

S’han programat una sèrie d’activitats i tallers participatius amb l’objectiu de donar visibilitat a l’assetjament escolar i ajudar a les famílies que es troben en aquesta situació. D’aquesta manera, hi haurà una ruta motera entre Alacant i Elx amb arribada al Passeig de l’Estació, xarrada de l’associació Stop contra el Bullying i Policia Local, a més d’actuacions musicals i food trucks.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 16 =