Quan serà l'encesa de les llums de Nadal d'Elx?

La ciutat il·licitana ja ha iniciat el compte arrere perquè els seus carrers s’il·luminen amb motius nadalencs aquest Nadal 2023

Quan serà l'encesa de les llums de Nadal d'Elx?
20/11/2023 -

Ja hi ha data perquè els carrers de la ciutat d’Elx s’il·luminen amb les llums de Nadal i donen la benvinguda a una de les èpoques més il·lusionants de l’any. Així, tal com va anunciar l’edil de Festejos, Inma Mora, la tradicional encesa de llums es produirà el dimarts dia 5 de desembre. “Aquest acte suposa l’inici d’unes festes en les quals eixir al carrer i gaudir de l’ambient nadalenc”, va destacar la regidora. Mentrestant, el pregó de Nadal se celebrarà en el Gran Teatre i estarà a càrrec del periodista Juan Carlos Romero.

En eixe sentit, el consistori gastarà 304.960 euros aquest 2023 a decorar els carrers del centre i les pedanies d’Elx. En concret, la il·luminació de Nadal en el nucli urbà i les pedanies compta amb un pressupost de 233.590 euros i s’ha adjudicat a l’empresa Iluminaciones Ximénez S.A. D’altra banda, la decoració lumínica que s’instal·larà als carrers comercials tindrà un pressupost de 71.370 euros i la companyia encarregada de la seua instal·lació serà Iluminaciones Granja S.L.

El principal objectiu de la corporació municipal és que Elx s’inunde d’esperit nadalenc aquest pròxim mes de desembre, per la qual cosa enguany la il·luminació nadalenca es col·locarà en un major nombre de carrers comercials. A més, com a novetat s’ha anunciat la instal·lació de diversos elements en 3D que se situaran en la plaça del Congrés Eucarístic.

Programació nadalenca a Elx

La regidora de Festejos, Inma Mora, va informar a més que aquest Nadal comptarà amb un gran nombre d’activitats dirigides al públic familiar. Així, el dia 15 de desembre es durà a terme la inauguració de la plaça del Nadal en la plaça de Baix d’Elx.

Una ubicació de la ciutat il·licitana que es convertirà durant les festes nadalenques en escenari d’un cicle de concerts. De fet, aquest cicle estarà conformat per més de vint concerts que seran gratuïts i es realitzaran del 15 de desembre al 4 de gener. 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 4 =