Elx aposta per la sostenibilitat: 30.000 gots reutilitzables per a les festes d'agost

A través de la campanya pretén reduir l’ús de plàstics. Estaran disponibles en comissions festeres, cábilas, cuartelillos o el racó del Passeig de l’Estació.

Elx aposta per la sostenibilitat: 30.000 gots reutilitzables per a les festes d'agost
04/08/2023 -

Elx repetirà la iniciativa de les seues anteriors festes, que ja va incloure els gots reutilitzables per a les seues festes en aquest mes d’agost. Un xicotet gest que és tota una declaració d’intencions i que se suma a tots els seus projectes que pretenen fer d’Elx una ciutat verda i conscient. Enguany, des de l’Ajuntament es triplica la quantitat de gots i que pretén defugir episodis d’anteriors com l’esdevingut en 2019, quan es van retirar 175 tones de fem després de les festivitats. En aquest sentit, la regidoria de Serveis Públics i la de Festejos, en simetria amb el servei de Neteja d’UTE Elx han posat en marxa una campanya que no sols pretén limitar l’ús de plàstics durant les tradicionals festes d’agost sinó crear un ús conscient a més d’instaurar l’hàbit de la reutilització en un material de major qualitat. En aquest sentit, es repartiran 30.000 unitats d’aquests gots reutilitzables que estaran disponibles en les comissions festeres, cuartelillos i cábilas o en el racò gastronòmic del Passeig de l’Estació.

“Amb aquesta campanya apostem pels gots de 100 usos i una duració de cinc anys en lloc dels recipients d’usar i tirar. Aquesta és una mostra del compromís del govern municipal pel reciclatge, la reducció de l’ús del plàstic i l’aposta per altres recipients de major durabilitat”, ha valorat el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert.

El gerent d’UTE Elx, Alberto Bleda, ha subratllat aquesta idea com una base “fonamental per a reduir l’ús de plàstics i més en una època com la de festes”. Així mateix, ha demanat als ciutadans “la major col·laboració durant aquests dies perquè utilitzen els contenidors i papereres perquè Elx estiga molt net”. Una mesura que pretén ser un èxit i que ha vingut per a quedar-se, donant lloc a una ciutat més neta i conscient sense deixar de gaudir de les festes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × five =