Elx acull aquest dissabte un esdeveniment per a fomentar el reciclatge de plàstic

S’impartiran tallers d’educació ambiental i coctelers acrobàtics en un esdeveniment per a tots els públics

Elx acull aquest dissabte un esdeveniment per a fomentar el reciclatge de plàstic
16/11/2023 -

El regidor de Medi Ambient Juan de Dios Navarro ha presentat aquest matí al costat del president de la DOP Granada Mollar d’Elx, Paco Oliva, les activitats que tindran lloc dissabte que ve en la Glorieta per a fomentar el reciclatge.

El dissabte dia 18, en la Glorieta, Ecoembes al costat de l’Ajuntament d’Elx organitzen un esdeveniment per a tots els públics, on hi haurà un DJ, coctelers acrobàtics i tallers d’educació ambiental. Es repartirà suc recentment espremut de Granada Mollar a qui es descarregue l’App recicles. El regidor de Medi Ambient afirma que “volem fomentar i conscienciar als il·licitans en matèria de reciclatge, per a cuidar el Medi Ambient i, per tant, cuidar d’Elx”.

L’App RECICLES és un sistema de devolució i recompensa que ofereix punts i premis als ciutadans. Es tracta del primer sistema intel·ligent de reciclatge de llandes i botelles de begudes de plàstic. El regidor de Medi Ambient ha afirmat que “amb l’aplicació podran concursar i guanyar punts, i d’aquesta manera que tothom conega la importància que té aquesta pràctica”, ha afegit.

Després de descarregar l’app, es poden escanejar codis de barres de llandes i botelles de plàstic, acumulant punts després de depositar-les en el contenidor groc. Els punts poden canviar-se en participacions de sortejos per a guanyar premis, o bé per a donar a projectes socials i mediambientals.

A la iniciativa mediambiental i sostenible s’ha sumat el president de la magrana Mollar, Paco Oliva, qui ha declarat que “per a nosaltres és molt important que Ecoembes haja pensat en la Granada Mollar com a símbol de la ciutat. Que millor que unir al rei del reciclatge amb la reina de la magrana!”. A més, ha afegit que aquest cap de setmana “repartirem suc recentment espremut de magrana a tot aquell que descarregue i utilitze l’aplicació.” El regidor de Medi Ambient, per part seua, ha assegurat que “la D.O. Magrana Mollar és important perquè és sant i senya de la nostra ciutat i volem agrair que participe en aquesta campanya de conscienciació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 1 =