Elx trau a la venda més d'un milió d'euros en Bons Consum

L’edil de l’àrea, Felip Sànchez, destaca que “aquesta campanya suposarà un gran impuls per al comerç il·licità i un suport per als consumidors i consumidores”

Elx trau a la venda més d'un milió d'euros en Bons Consum
05/09/2022 -

Des de hui dilluns 5 de setembre, a les 12.00 hores, comença la venda en línia dels Bons Elx Consum de la Regidoria de Comerç, que posarà en circulació més d’un milió d’euros per a gastar en els establiments adherits d’Elx fins al 25 de setembre.

Felip Sánchez, regidor de Comerç, ha destacat que “amb el milió cent mil euros de Bons Consum Elx esperem donar un gran suport al comerç local i també ajudar als il·licitans i il·licitanes en la volta de l’estiu, ja que és una època en la qual s’han d’afrontar múltiples despeses.”

Els bons, que ofereixen un 50% de descompte en les compres en els establiments adherits, són de 20 €, 50 €, 100 € i 200 €, dels quals cada persona paga la meitat del seu valor. Aquests descomptes són nominals, per la qual cosa serà necessari presentar DNI i dades personals tant en el moment de l’adquisició del bo com en el del seu bescanvi.

Tal com ha explicat Sánchez, “fins al divendres 9, la Regidoria de Comerç posarà 200.000 euros diaris a la disposició dels consumidors de manera en línia, als quals se sumaran els 94.000 euros de venda presencial per a majors de 65 anys, en total quasi un milió cent mil euros en bons.”

El calendari de venda en línia és el dilluns 5 a les 12.00 hores, dimecres 7 i divendres 9 a les 10.00 hores, i dimarts 6 i dijous 8 a les 18.00 hores. Segons Sànchez, “l’objectiu és repartir la venda al llarg de tota la setmana i en diferents horaris per a afavorir que qualsevol persona puga comprar els bons, independentment de les seues circumstàncies laborals o personals”.

El regidor assenyala a més que per a la venda presencial a majors de 65 anys s’ha augmentat el nombre de punts d’atenció, aquests estaran situats en el Centre de Congressos i en el Centre Polivalent de Carrús els dies 7 i 14 de setembre, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

“Cada persona pot adquirir el nombre de bons que desitge en la quantia que més li convinga sempre que no supere el límit de 200 € per persona. Una vegada adquirits els bons, aquests han de canviar-se en qualsevol dels establiments adherits a la campanya fins al 25 de setembre, seguint la regla d’un bo, un tiquet. És a dir, que cada bo ha de consumir-se en una única compra”, ha afegit Sánchez.

Els establiments de comerç, hostaleria o serveis il·licitans que complisquen les condicions per a participar podran inscriure’s gratuïtament en la campanya fins al dia 15 de setembre. Sánchez ha animat que s’adherisquen i “aprofiten aquesta oportunitat d’augmentar les seues vendes i fidelitzar a la seua clientela”.

Per a la realització de la campanya s’ha comptat amb una subvenció del programa Bono Consumo 2022 de la Diputació d’Alacant.

A més, el regidor ha recordat que a la fi d’octubre s’iniciarà una nova fase d’aquesta campanya, en aquest cas, amb finançament municipal exclusivament, en la qual es posaran en circulació 2 milions d’euros en Bons Consum Elx.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seventeen + fourteen =