Elx inundarà els seus carrers amb una Marea Rosa en la XIX edició de la Carrera contra el Càncer de Mama

L’acte tindrà lloc el 26 de novembre a les 10 hores en el passeig de l’Estació i amb la compra del dorsal regalaran una samarreta

Elx inundarà els seus carrers amb una Marea Rosa en la XIX edició de la Carrera contra el Càncer de Mama
09/11/2023 -

Torna la denovena edició de la carrera i marxa contra el Càncer de Mama que organitza l’associació d’afectades per aquesta malaltia d’Elx, AMACMEC, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx i les seues regidories d’Esports, Acció Social i Dona. S’estima la participació de nou mil persones, la carrera tindrà una extensió de 10 quilòmetres i la marxa de 5.

En la presentació han sigut presents donant suport a la iniciativa l’edil d’Esports, José Navarro; edil d’Acció Social, Celia Lastra i edil de Dona, Caridad Martínez. El regidor d’esports, ha agraït a AMACMEC la seua lluita diària contra aquesta malaltia i ha declarat que “és una cita important per als esportistes de la nostra ciutat, perquè és una carrera referent per al calendari esportiu”. “El que la fa tan especial és la noble causa que posseeix”, ha afegit Navarro.

Per la compra dels dorsals de participació, l’associació regala una samarreta temàtica de color rosa. S’han disposat diferents punts de venda com les seus d’AMACMEC d’Elx i Crevillent, Rosa i Blava, Pikolinos, La Nau, el Gimnàs Corbes i Ortopèdia Ronda Sud. D’altra banda, es poden adquirir en línia a través de la pàgina web www.chiplevante.com El dorsal té un preu de 10 euros els adults i 5 euros els xiquets de fins a dotze anys. També existeix un ‘Dorsal Solidari’ que no requereix participació en l’esdeveniment i el donatiu del qual és la voluntat.

Els lemes de la carrera són ‘Elx camina rosa i forta’ i ‘Molt per viure!’ ideats per la infermera Ana Quiñones, qui també ha dissenyat la samarreta d’enguany. “Soc infermera de quiròfan i he presenciat mastectomies, aquesta és la meua manera d’ajudar a la causa” ha afirmat Quiñones. “Crec que era una oportunitat molt bonica per a poder ajudar”, ha afegit.

L’esdeveniment estarà ambientat amb fums de color rosa i els voluntaris repartiran aigua i fruita. A més, el consell del Major ha sol·licitat que els majors d’Elx vagen a ajudar com a voluntaris en la carrera.

La vicepresidenta d’AMACMEC, Consuelo Martínez, ha agraït la involucració de l’Ajuntament, així com la d’empreses col·laboradores afirmant que, sense la seua col·laboració, l’organització de l’esdeveniment no haguera sigut possible. “El 19 d’octubre passejarem amb les nostres guardioles solidàries i tot el recaptat ho donarem a la investigació”, ha declarat Martínez.

La carrera tindrà una extensió de 10 quilòmetres, que començarà i acabarà en l’avinguda de l’Estació. La marxa serà de 5 quilòmetres, però en lloc d’anar fins al centre comercial, recorre el carrer Verge del Cap fins a la meta en el punt de partida. Com a novetat, aquesta edició inclourà una carrera per a xiquets de tan sols un quilòmetre d’extensió en la qual se’ls repartirà una medalla a tots.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × two =