Elx organitza una nova edició del programa 'En forma' amb classes de ioga, pilates o musculació

La inscripció en les activitats finalitza dijous que ve dia 6 i les classes començaran el dia 18 de setembre

Elx organitza una nova edició del programa 'En forma' amb classes de ioga, pilates o musculació
05/09/2023 -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Elx posa en marxa un any més una nova edició del programa ‘En forma‘ dirigit a les persones adultes sota el lema ‘Romandre actiu. Romandre sa’. Gràcies a aquest programa d’esport municipal, la ciutadania pot gaudir de diferents activitats i classes per a mantindre’s en forma durant l’any.

Les persones que vulguen participar en les activitats tenen dos dies, 5 i 6 de setembre, per a reservar la plaça. Del 7 al 10 es podrà abonar el curs i a partir del 11, les places lliures es posaran a la venda sense reserva prèvia. La inscripció es pot dur a terme a través de la web de l’Ajuntament d’Elx (www.elche.es/deportes/programa-enforma) o en les màquines expenedores que hi ha situades en els pavellons Esperanza Lag, Carrús, Toscar i El Pla, on aqueixos dies els taquillers ajudaran en el procés d’inscripció.

Els cursos començaran el pròxim 18 de setembre en les diferents instal·lacions esportives del nucli urbà i les pedanies, cas de la Ciutat Esportiva, Parc Esportiu i els pavellons de Carrús, Toscar, Torrellano, La Foia, El Altet i el poliesportiu del Pla, a més dels centres socials de Valverde, Perleta i Matola.

Enguany el nombre total de classes oferides és de 44 cada trimestre, 14 més que en 2022, mentre que les places oferides són 932 el trimestre, 173 més que l’any anterior. Algunes de les activitats que s’oferten són musculació, ball, ioga, pilates, condicionament físic o senderisme i en aquest enllaç es pot consultar l’horari de cadascuna d’elles.

Com a novetat, els dissabtes al matí s’oferirà un curs de condicionament físic al Parc Esportiu. També les sales de musculació de Toscar i Carrús tornen a obrir-se després de la pandèmia en horari de 9 a 11 hores i de forma gratuïta per als usuaris de la targeta daurada. A més, es tornen a oferir les rutes de senderisme pel nucli urbà i les pedanies els divendres al matí per a usuaris de nivell iniciació-mitjà.

Tarifes de les activitats esportives

Tal com ha confirmat el departament d’Esports de l’Ajuntament d’Elx, els preus es mantenen igual que l’any passat. D’aquesta manera, el preu per trimestre per un dia a la setmana és de 23,40 euros; 2 dies a la setmana 31,95 euros i 3 dies a la setmana 37,95 euros. D’altra banda el mensual, és de 10,65 euros dos dies a la setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + nineteen =