Nova edició del Racó Gastronòmic d'Elx de l'11 al 15 d'agost

Un total de 18 establiments i restaurants de la ciutat oferiran plats il·licitans en el Passeig de l’Estació

Nova edició del Racó Gastronòmic d'Elx de l'11 al 15 d'agost
11/08/2023 -

Hui s’obrin les portes d’una nova edició del Racó Gastronòmic d’Elx, que tindrà lloc en el Passeig de l’Estació fins dimarts pròxim 15 d’agost. “Un acte més que enriqueix les nostres festes patronals oferint plats típics il·licitans per a totes les persones que vulguen vindre a veure les mascletaes durant aquests dies”, tal com ha assenyalat l’edil de Festejos, Inma Mora.

Novetats en la present edició

Enguany participaran un total de 18 establiments, restaurants del camp d’Elx i de la ciutat en el Racó Gastronòmic, tenint d’aquesta manera una gran varietat de productes per a tots aquells que assistisquen.

Com a novetat, en la present edició s’oferiran les tapes per separat a un preu de 3 euros, les cerveses i refrescos a 2 euros i la botella d’aigua de mig litre a 1,50 euros. El preu de les copes serà de 7 euros. A més del menjar i la beguda, també hi haurà actuacions de DJ’s cada dia, tal com aclaria Francisco Mora, president de l’Associació Racó d’Elx.

Quant al seu horari, el Racó Gastronòmic tindrà dues obertures al dia: des de les 12 fins a les 17 hores, i de 20 fins a les 00 hores per a donar el servei de sopars i continuar amb les actuacions musicals de cada dia (excepcions: el 3 d’agost el servei de sopars s’avança a les 19.00 per a després realitzar una aturada a les 23.00 amb motiu de la celebració de la Nit de l’Albà, mentre que el 15 d’agost, tancarà les portes a les 23.00 hores).

Imagen del Racó Gastronómico de Elche del año pasado

Imatge del Racó Gastronòmic d’Elx de l’any passat

Festes d’Agost 2023 a Elx

El Racó Gastronòmic entra dins de la programació de les Festes d’Agost d’Elx 2023, que són una de les cites indispensables per a tots els il·licitans, alacantins i turistes que aquests dies omplin la capital del Baix Vinalopó atrets pel seu desplegament d’activitats, tradicions i plans que ofereix la ciutat dels tres patrimonis aquests dies.

L’enginyeria celestial del Misteri, les dianes de moros i cristians, la Nit de l’Albà, la pólvora, la música o la tradicional i centenària Nit de la Roà són només algunes de les raons per la qual cal anar, almenys una vegada en la vida, a la Festa.

Podeu consultar la programació completa d’actes d’aquestes festes en aquest enllaç.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =