Així serà la reforma integral del carrer José García Ferrández d'Elx

L’espai situat en el barri de Carrús disposarà de nou paviment i mobiliari urbà, així com voreres més amples i arbratge

Així serà la reforma integral del carrer José García Ferrández d'Elx
14/02/2024 -

El carrer José García Ferrández, en el centre del barri il·licità de Carrús, tindrà un aspecte completament renovat. La intenció de l’Ajuntament d’Elx és que en els pròxims mesos es porte a terme l’execució d’esta reforma integral que dotarà a este vial d’una presència més moderna i amb un major protagonisme per als vianants. Ara com ara tan sols s’ha presentat el projecte, que tindrà un pressupost superior a 1,4 milions, però el consistori ha anunciat que ja treballa en el procés de licitació de l’obra perquè estiga finalitzada durant el 2025.

Així, l’actuació comprén la totalitat d’aquest carrer transversal entre la plaça de les Ximeneres i el Jardí d’Andalusia, passant per la plaça de Madrid i el Parc de València. El document tècnic arreplega que el tram passarà a ser una plataforma única de formigó imprés, encara que es respectaran en tot moment les places d’aparcament.

A més, les obres contemplen la inclusió de nou mobiliari urbà i el canvi de paviment, així com voreres més amples i accessibles. D’altra banda, es dotarà a l’espai d’arbratge perquè oferisca ombra al conjunt del carrer. El consistori destaca en un comunicat que “es tracta d’oferir un entorn amable perquè els veïns puguen gaudir de la zona”.

reforma calle elchereforma calle elche

Pla de reforma municipal

El projecte, que tindrà un termini d’execució de nou mesos, s’emmarca dins del pla Carrús-Toscar per a renovar els carrers i els espais públics del municipi. “Iniciarem el procés de transformació de Carrús. Durant esta legislatura aquest barri rebrà gran part de l’atenció i inversió municipal”, ha assenyalat l’alcalde Pablo Ruz. “Tenim un compromís —ha afegit— amb la millora i renovació dels espais públics i això passa obligatòriament per dotar a Carrús de les millors infraestructures”.

Així mateix, el primer edil ha anunciat també la reforma de l’Avinguda Ausiàs March, entre la plaça de Barcelona i el 1r de Maig, així com la disposició en breu del projecte de Jhayton. A més, Ruz ha destacat davant els mitjans altres actuacions com el pavelló adaptat entorn del Cementeri Vell o el projecte de Porfirio Pascual.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =