Els majors de 60 anys d'Elx podran viatjar gratis a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Aquests viatges es realitzaran una vegada al mes a partir d’abril i inclouran el transport d’anada i volta i les entrades al museu i les projeccions

Els majors de 60 anys d'Elx podran viatjar gratis a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València
30/03/2023 -

L’Ajuntament d’Elx organitzarà viatges gratuïts per a les persones majors de 60 anys a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Així ho ha anunciat la regidora de Política de Majors, Puri Vives. En aquest sentit, el consistori busca combatre la bretxa a la qual s’enfronten les persones de més edat per a accedir a la divulgació científica i tecnològica.

Per aquesta raó, el consistori il·licità i la Ciutat de les Arts i les Ciències han signat un conveni per a organitzar una vegada al mes visites a aquest emblemàtic emplaçament. Aquests viatges s’emmarquen dins del programa “La Ciutat dels Majors” per a promoure les visites de les persones majors a aquestes instal·lacions.

Les visites es realitzaran una vegada al mes i la primera eixida serà el pròxim 25 d’abril. Totes les eixides es realitzaran des de l’Estació d’Autobusos d’Elx a les 8.30 hores i el retorn a Elx està previst entre les 17:30 i 18:00 hores. Així, aquests viatges no tindran cap cost per a les persones majors que participen en ells i s’inclourà el transport d’anada i volta d’Elx a València i viceversa. A més, també inclou l’entrada al Museu dels Arts i les Ciències i al Hemisfèric on podran visionar una pel·lícula en 3D.

Requisits per a participar en els viatges

El departament de Majors que dirigeix la regidora Puri Vives ha determinat uns requisits que s’han de complir per a poder ser beneficiari d’una plaça en aquests viatges gratuïts a València.

En concret, la persona sol·licitant haurà de tindre 60 anys o més, estar empadronat a la ciutat d’Elx i emplenar un formulari d’inscripció que es troba en aquesta pàgina web. A mesura que es vagen completant els grups de cada viatge es publicarà el llistat de les persones que participaran en la següent eixida.

“Aquest acord permetrà dur a terme actuacions conjuntes que faciliten l’accés a la ciència i la cultura dels ciutadans i ciutadanes majors d’Elx amb la finalitat de potenciar l’envelliment actiu i saludable, evitant les desigualtats d’accés i gaudi al coneixement”, ha destacat la regidora de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − one =