Tornen els bons consum a Elx amb un impacte de 2,4 milions d'euros en el municipi

Tornen els bons consum a Elx amb un impacte de 2,4 milions d'euros en el municipi
01/09/2023 -

L’alcalde d’Elx, Pablo Ruz i el president de FACPYME, Carlos Baño han signat aquest matí el conveni de col·laboració per a la posada en marxa dels bons consum, a partir del dilluns 4 de setembre.

Ruz ha indicat que “estem molt contents de poder anunciar la volta dels bons comerç de la Diputació d’Alacant a Elx. Tornen els bons coincidint amb la tornada a escola i amb una repercussió d’almenys 2,4 milions d’euros en el comerç i l’hostaleria d’Elx”. La subvenció de la Diputació d’Alacant serà d’1,2 milions d’euros.

“L’esforç de la Diputació d’Alacant, de Facpyme i de l’Ajuntament d’Elx per a posar en circulació els bons que repercuteixen directament als comerços i que a més suposen una molt bona oportunitat comercial per als il·licitans, coincidint amb la tornada a escola i l’inici de setembre”.

En edicions anteriors es beneficiarien més de 10.000 persones i 800 comerços del municipi. Els requisits són ser major de 18 anys i estar empadronat a Elx. En aquesta edició i per a evitar els problemes d’anys anteriors, els agraciats seran elegits per sorteig, davant el secretari.

Els interessats es poden inscriure en la web www.elxbonoconsumo.es des del 4 al 17 de setembre. L’Import dels bons 20, 50, 100 i 200 euros, dels quals es paga la meitat. I cada persona pot comprar un màxim de 200 euros en bons (desemborsament de 100 euros)
I la Inscripció d’establiments: del 4 de setembre al 20 d’octubre.

Les Llistes del sorteig es publicaran el 19 de setembre

I la Venda de bons:
• En línia des del 20 de setembre.
• Presencial: a determinar, la realitzarà FACPYME en el dia i lloc que s’establisca.

Hi haurà més d’un mes per al bescanvi de bons en establiments: del 20 de setembre al 27 d’octubre.

Per a persones afectades per la bretxa digital (sense correu electrònic) atenció presencial per a registre en les OMAC de Centre, Francesc Cantó i Omac Digital, també en pedanies de 12.30 h a 13:30h

Després del sorteig es comunicarà el punt de venda presencial per a les persones que s’hagen inscrit de manera presencial i les persones que s’inscrigueren en línia podran comprar de la mateixa manera.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − fifteen =