Quin horari tindrà el Corte Inglés d'Alacant i Elx per Setmana Santa i Pasqua?

Quin horari tindrà el Corte Inglés d'Alacant i Elx per Setmana Santa i Pasqua?
30/03/2023 -

Els centres d’El Corte Inglés d’Alacant, Elx i la resta de la Comunitat Valenciana estaran oberts durant els principals festius de Setmana Santa i Pasqua per a atendre les necessitats dels clients. Aquest diumenge 2 d’abril ja obriran els centres de València i Alacant en horari d’11 a 21 hores.

A més, els Corte Inglés d’Alacant i Elx, així com la resta de la Comunitat Valenciana obriran el Divendres Sant, dia 7, i el Diumenge de Pasqua, dia 9 d’abril. No obstant això, el centre d’Elx obrirà el Dilluns de Pasqua en lloc del diumenge.

Els centres de València i Alacant, que formen part de les seues respectives Zones de Gran Afluència Turística (ZGAT), obriran també el diumenge 16 d’abril, vespra de Sant Vicent, i el diumenge 30 d’abril, vespra del Dia del Treballador. El centre d’Elx i Castelló també obriran aquest diumenge.

La companyia ha assenyalat en un comunicat que aquesta mesura busca evitar l’acumulació de dos dies consecutius sense atendre els clients, ja que l’únic dia que romandran tancats tots els centres de la Comunitat Valenciana serà el Dia del Treballador, l’1 de maig.

A pesar que els dies 17 i 24 d’abril són festius a València, els Corte Inglés d’Alacant, Elx i Castelló obriran en el seu horari habitual, mentre que els de la ciutat de València romandran tancats.

Tots els centres de la Comunitat Valenciana mantindran la seua jornada sense canvis durant la resta de dies laborables, de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores.

El Corte Inglés d’Alacant també obrirà el Gurmet Experience i Cultura i Oci de l’edifici de Federico Soto el Dilluns de Pasqua, dia 10 d’abril, però tancarà el dijous 20 d’abril, festivitat local de la Santa Faç.

Els centres d’El Corte Inglés d’Alacant i Elx estaran especialment oberts en aquestes dates per a oferir una àmplia gamma de productes i serveis als seus clients. Des de moda fins a electrònica, passant per productes gurmet i d’oci, els centres d’El Corte Inglés oferiran un horari estés que es pot consultar en la seua pàgina web.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five + nineteen =