Cocentaina estrena un Mercat de Nadal replet d'activitats aquest dissabte

L’espai estarà situat a la Plaça del Pla aquest 9 de desembre amb ambientació nadalenca i espectacles teatrals i musicals

Cocentaina estrena un Mercat de Nadal replet d'activitats aquest dissabte
07/12/2023 -

El Nadal aterra a Cocentaina en forma de mercat extraordinari i especial. Els carrers del municipi s’engalanaran amb diferents llocs de venda de productes, ambientació nadalenca i activitats per a tots els públics durant aquest dissabte 9 de desembre des de les 10h fins a les 20 hores. L’objectiu és celebrar aquesta època de l’any al mateix temps que s’incentiva el comerç local. Es tracta d’un xicotet avanç de la gran fira de Nadal que tindrà lloc en el municipi contestà del 22 al 26 de desembre.

D’aquesta manera, l’Associació de Comerç Local de Cocentaina, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat en la Plaça del Pla, enfront del Palau dels comtes de Cocentaina, aquest mercat nadalenc com “una oportunitat per a reactivar l’economia contestana”, afirmen. En la mateixa línia s’expressa el regidor de Serveis Productius, Paco Payá, qui reconeix que “és una manera de fomentar el comerç en una època especialment positiva per a les compres. Estem segurs que el Mercat Nadalenc suposarà una reactivació del sector i un augment considerable en les vendes”.

Artesania i espectacles

El recinte estarà replet de xicotets llocs de venda en els quals es combinen articles d’artesania, roba, complements, així com decoració i detalls nadalencs. Així mateix, també es podran adquirir contes, joguets i productes gastronòmics. Sens dubte, una manera de realitzar les compres nadalenques apostant pel comerç local i els productes de proximitat.

mercado de navidad cocentaina

A més, acompanyant a les parades, l’organització ha preparat un servei de ludoteca. D’aquesta manera, els més xicotets podran gaudir d’una estona divertida a través de diferents activitats d’animació, així com música d’ambientació. D’altra banda, es duran a terme dos espectacles teatralitzats per al públic infantil. A les 12 hores s’interpretarà La Funció del dia de Nadal, mentre que a les 18 hores serà el torn de l’obra Nutcrackers circus, una obra ambientada en el conte del Trencanous.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + nineteen =