La Regidoria d'Agricultura d'Oriola col·labora en la distribució del tractament contra la mosca de la fruita en les varietats primerenques

La Regidoria d'Agricultura d'Oriola col·labora en la distribució del tractament contra la mosca de la fruita en les varietats primerenques
15/09/2023 -

La Regidoria d’Agricultura facilitarà als agricultors del municipi l’ajuda necessària perquè puguen sol·licitar el producte per al tractament contra la mosca de la fruita per procediments terrestres a les varietats primerenques (Navelina, De tomaques, Orogrande, Clementina fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Nulessin, Newhall, Caracara, Salustiana i Nova).

La campanya contra Ceratitis capitata Wied 2023, que realitza la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, indica que es repartirà el producte Spinosad 0,024% (CB) P/V en formulació encebe a raó d’1 l/ha per a realització de tractament a pegats, tant per a produccions reconegudes com ecològiques com per a convencionals, en funció de les existències.

La regidora d’Agricultura, Noelia Grao, ha assenyalat que els interessats poden realitzar la petició en la Regidoria d’Agricultura indicant: cognoms i nom de l’agricultor, DNI, terme municipal en el qual es troba l’explotació, núm. de polígon i parcel·la, superfície, varietat i edat de la plantació.

A més, s’aportarà la documentació justificativa requerida per la Conselleria, en cada cas. Cada sol·licitud haurà d’agrupar una superfície mínima de 5 hectàrees. “A més en compliment del Reial decret 1311/2012, només podran subministrar-se productes fitosanitaris per a ús professional a titulars del carnet d’usuari professional de productes fitosanitaris.

En el cas que el lliurament es realitze a nom d’una persona jurídica o del titular d’una explotació, qui reba el producte haurà d’acreditar que posseeix autorització o poder d’aquesta persona o titular d’explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom”.

La documentació sol·licitada haurà de remetre’s abans del dia 27 de setembre en:

REGIDORIA D’AGRICULTURA – AJUNTAMENT D’ORIOLA
Carrer Adolfo Clavarana, 6.
Telèfon: 96 673 79 93.
Correu electrònic: agricultura@orihuela.es

PROVÍNCIA VALÈNCIA
Servei de Sanitat Vegetal – Silla
Amparo Renovell 659 61 26 71
renovell_ampmar@gva.es

PROVÍNCIES CASTELLÓ I ALACANT
Servei de Sanitat Vegetal – Almassora
Salvador Broseta 610 21 46 47
sbroseta@tragsa.es

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 15 =