El recorregut del TRAM d'Alacant entre Altea i Calp es farà en autobús aquest cap de setmana

Les proves tècniques en els viaductes de l’Algar i Mascarat obligen a modificar els trajectes entre les dues estacions els dies 12 i 13 d’agost

El recorregut del TRAM d'Alacant entre Altea i Calp es farà en autobús aquest cap de setmana
11/08/2023 -

A causa dels treballs de monitoratge en els viaductes de l’Algar i Mascarat, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGVA) ha modificat el recorregut del TRAM entre les estacions d’Altea i Calp aquest cap de setmana. Així, els dies 12 i 13 d’agost, els usuaris que desitgen realitzar aquest tram el faran amb autobús durant un temps determinat, en concret, entre les 6 i les 13 hores.

Aquestes proves tècniques han obligat a tancar temporalment la circulació ferroviària habitual entre les estacions de Garganes i Calp, totes dues pertanyents a la Línia 9 del TRAM d’Alacant. Per aquest motiu, les persones que es desplacen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentre que els passatgers que viatgen en direcció Dénia hauran de transbordar en un autobús prèviament a Altea. Aquesta acció es replica per a aquells que ho facen des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà a l’altura de la N-332, al carrer de La Mar. En el cas de Calp, aquesta es trobarà enfront de l’estació, mentre que els apeadores de Cap Negret i Olla Altea es quedaran sense servei a primera hora del matí, ja que coincideixen amb els treballs de l’Algar. Més tard, reprendran la circulació habitual, coincidint amb la finalització de les proves tècniques a les 13 hores.

En aquest sentit, cal recordar que abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent. Aquesta línia es trobarà al carrer Catarroja, pròxima a l’estació de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, però l’eixida dels autobusos s’efectuarà una vegada s’haja complit el transbord entre el tren i aquest vehicle.

Per a consultar més informació, els usuaris interessats hauran d’accedir a la pàgina web del Tram d’Alacant. També podran posar-se en contacte a través del servei d’atenció al client telefonant al número 900 72 04 72. Encara que, si ho desitgen, el servei de ferrocarrils acceptarà consultes en les seues xarxes socials @tramdealacant i en l’aplicació oficial.

Servei especial pel Castell de l’Olla

Així mateix, el TRAM d’Alacant oferirà aquest dissabte 12 d’agost un servei de trens nocturn extraordinari, amb motiu de l’espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla (Altea). L’objectiu és facilitar l’accés i retorn a l’esdeveniment, per la qual cosa es reforça i prolonga l’horari de ferrocarrils amb circulacions addicionals en la Línia 9 (Benidorm-Dénia).

Aquest dispositiu especial disposat per FGVA forma part dels serveis nocturns que integren el Tramnochador, que circula en les línies 1, 2, 3 i 4, així com en El Mussol de Les Marines. Aquesta última parada serà substituïda aquest cap de setmana pel citat servei de l’espectacle a Altea.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + six =