Aprovades les obres de reforma del carrer Velázquez a Sant Vicent del Raspeig

El projecte tècnic contempla l’ampliació de les zones per als vianants, la millora de les xarxes de serveis urbans i el canvi del sentit de circulació

Aprovades les obres de reforma del carrer Velázquez a Sant Vicent del Raspeig
30/05/2023 -

L’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig impulsa la reforma del carrer Velázquez i el seu entroncament amb l’avinguda del País Valencià, amb l’objectiu de millorar l’escena urbana i brindar un entorn més amigable per als vianants. Aquesta important actuació, aprovada per la Junta de Govern, compta amb un pressupost de 817.924,16 euros i s’estima que la seua execució durarà aproximadament nou mesos.

El projecte de reurbanització del carrer Velázquez contempla diverses millores, entre les quals destaca l’ampliació de les voreres. Actualment, amb un ample de metre i mig, es planeja augmentar aquesta mesura a un mínim de 2,35 metres. Aquesta ampliació garantirà una major comoditat i seguretat per als vianants que transiten per la zona. A més, s’implementaran canvis en el disseny del traçat viari, amb quiebros estratègics per a reduir la velocitat de circulació i promoure un entorn més segur i agradable.

Un altre aspecte destacat del projecte és la reordenació de l’entrada al pàrquing de la Plaça José Ramón García Antón. Es modificarà el sentit de circulació al carrer Velázquez i l’eixida cap al carrer Pi i Margall, la qual cosa permetrà un accés més eficient i fluid a l’estacionament. Aquesta mesura té com a objectiu evitar desplaçaments innecessaris en el centre urbà de Sant Vicent del Raspeig i millorar la mobilitat en la zona.

La renovació del carrer Velázquez també contempla la mejora de les infraestructures subterrànies, incloent-hi la canalització de xarxes d’aigua, electricitat, gas, sanejament i telecomunicacions. A més, es té prevista la substitució d’arquetes de llum i el desplaçament de punts d’enllumenat públic per a garantir una il·luminació adequada en la via després de la repavimentació. Així mateix, s’ha planificat la instal·lació d’una xarxa de reg per als arbres i jardineres que se situaran al llarg del carrer, contribuint així a l’embelliment de l’entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen − nine =