Graven a un cotxe circulant per les vies del TRAM a Sant Vicent del Raspeig

Aquest vídeo s’ha fet viral per la imprudència d’aquesta persona, encara que no cal lamentar cap incidència

Graven a un cotxe circulant per les vies del TRAM a Sant Vicent del Raspeig
07/02/2023 -

El compte de Twitter Socialdrive, “la xarxa social dels conductors a temps real”, s’ha fet eco d’un vídeo en el qual s’observa a una persona circulant amb el seu cotxe per les vies del TRAM d’Alacant en la localitat de Sant Vicent del Raspeig.

Aquest vídeo s’ha fet viral després que la seua autora (@valjgarcia) el publicara en les seues xarxes socials i aconseguira unes mil interaccions en poques hores. La imprudència, per tant,ha quedat gravada durant els tretze segons que duren les imatges.

Ara com ara les causes que van portar al cotxe a transitar per la Línia 2 del TRAM, en el tram previ a la parada de la UA, es desconeixen. El més probable, després d’observar les imatges, és que la persona al volant prenguera per error una eixida equivocada (i inexistent) quan conduïa per la rotonda que uneix el carrer Alacant amb els carrers Perú i de l’Aeroplà, espai que també travessa el TRAM.

Aquesta glorieta és un dels punts més foscos en la ruta de la L2 i és l’únic lloc previ a la posició del cotxe en qüestió en el qual les vies i la carretera comparteixen traçat. A més, resulta difícil imaginar que el turisme accedira als raïls per una altra zona, ja que diversos metres de vorera separen la calçada d’aquest tram que recorre el TRAM.

Existeix un historial d’accidents que s’han originat per aquesta mena de distraccions o fallades en aquesta glorieta a l’hora d’interpretar la carretera. De fet, existeix un llistat de casos protagonitzats per cotxes que, igual que aquest, es van ficar per on no devien. Aquest tipus de successos van acabar amb els vehicles atrapats en la via del TRAM, ja que l’única manera d’eixir d’ella és arribar a una nova glorieta, sempre que clar, no et creues amb el tramvia en el teu camí, alguna cosa que en diverses ocasions ha ocorregut. Aquest infortuni generat per un descuit ha produït ja nombrosos xocs entre el tramvia i vehicles que van prendre per error una eixida que no els corresponia.

No obstant això, no va ser el cas d’aquest conductor, que va poder remeiar el seu error abans de provocar un accident. No hi ha informació sobre el moment exacte en el qual van ocórrer els fets, però si es té en compte la data de publicació del tuit en el qual va inserit el vídeo, sembla ser que el succés es va donar sobre les 19:42h del diumenge 5 de febrer. L’hora i el dia semblen coincidir amb un dels detalls que s’aprecia en les imatges, com la solitària presència d’una persona, que era l’única que en aqueix instant es trobava esperant en la parada del TRAM (una cosa poc habitual durant la resta de dies de la setmana).

Aquest passatger que es trobava esperant el TRAM va acabar sent testimoni d’una inesperada i peculiar escena -produïda a escassos metres on setmanes arrere un xiquet de 13 anys va perdre la vida en un tràgic accident- que va acabar sense conseqüències i sense càstig per al conductor responsable de l’acte.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × two =