La 8a Etapa del XIV Torneig Interclubs Vinalopó passarà per Sant Vicent del Raspeig aquest dissabte

Aquest torneig inicia i finalitza el seu recorregut en la C/ Xàbia, passant per la Carretera d’Agost fins al terme municipal d’Alacant

La 8a Etapa del XIV Torneig Interclubs Vinalopó passarà per Sant Vicent del Raspeig aquest dissabte
24/03/2022 -

Aquest pròxim dissabte 26 de març el ciclisme pren protagonisme entre les avingudes i carrers del municipi. Sant Vicent del Raspeig acollirà la 8a Etapa del XIV Torneig Interclubs Vinalopó de la mà de la Regidoria d’Esports, al costat del Club de Ciclisme Inter Race, i en col·laboració amb la regidoria de Policia i Protecció Civil.

Aquest torneig recorrerà la zona alta de la ciutat, des de la C/ Xàbia fins al terme municipal d’Alacant, passant per la Carretera d’Agost. Amb la seua eixida neutralitzada en la C/ Xàbia a les 15.30 hores, el recorregut consta d’un circuit circular, en el qual la meta també serà present en aquest mateix carrer Xàbia.

El col·lectiu ciclista pedalarà a través del Carrer Elda i la Carretera d’Agost, fins al Camí de la Casa Vella, el Camí d’Agost i la Carretera de Castalla per a continuar cap al terme municipal d’Alacant. Una carrera de 72 quilòmetres que compta amb un ascens de 1.024 metres.

El recorregut de tornada travessa des del terme municipal d’Alacant, per la CV-820 entre Alacant i Castalla, fins al seu punt de meta en la C/ Xàbia. Els i les participants tornaran per la Carretera d’Agost, el Carrer Elda fins a la meta.

Calles i vies tallades

Des del migdia del dissabte 26 de març els carrers adjacents i per les quals passarà la carrera estaran tallades fins a, aproximadament, les 18:30h. Així doncs, els carrers Calp, Dénia, Xàbia estaran tallades en tots dos sentits; i els carrers Monòver, Petrer i Elda en sentit únic.

Al seu torn, amb motiu de la celebració de la 8a Etapa del XIV Torneig Interclubs no es podrà entrar ni eixir dels immobles afectats per l’itinerari de la prova des de les 15:30h fins a les 17:30h. Així mateix, tampoc es podrà accedir als garatges d’aquestes vies des de les 14h fins a les 18:30h.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seventeen − 1 =