L'Ajuntament aprova la nova convocatòria de Bons Raspeig amb més de 600.000 euros per a incentivar el consum en el comerç local

L’alcalde, Pachi Pascual, confirma que “està previst iniciar la campanya a la tardor”

L'Ajuntament aprova la nova convocatòria de Bons Raspeig amb més de 600.000 euros per a incentivar el consum en el comerç local
10/08/2023 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig ha aprovat aquest matí una nova convocatòria de Bons Raspeig, que comptarà amb una dotació de més de 611.000 euros. Així ho ha anunciat l’alcalde, Pachi Pascual, que ha subratllat que “la iniciativa té com a principal finalitat promoure el consum en els comerços del municipi alhora que s’ofereix una ajuda al consumidor perquè realitze les seues compres diàries”.

El primer edil ha agraït “la implicació de la Diputació d’Alacant, impulsora d’aquesta proposta, amb la qual compartim el desig de fer costat a les petites empreses locals amb iniciatives com aquesta”. Pascual ha avançat que “la campanya, que està previst que es pose en marxa aquesta tardor, és una gran oportunitat per a mostrar al consumidor la gran varietat i qualitat dels nostres espais comercials”.

També el regidor de Comerç, Vicente P. Pastor, ha celebrat que “els sanvicenteros puguen gaudir d’aquests bons amb els quals es podran sol·licitar de manera individualitzada una ajuda de fins a 100 euros dirigida a majors d’edat per a consumir en establiments del municipi que se sumen a la campanya de 2023”.

L’edil ha aclarit que, després d’aquesta aprovació inicial, en les pròximes setmanes es duran a terme els preparatius necessaris per a establir el període de la pròxima convocatòria de Bons Raspeig. S’ha compromés a donar tots els detalls en les dates prèvies a la posada en marxa de la campanya i a habilitar tots els mitjans necessaris per a facilitar des de l’Ajuntament la sol·licitud i descàrrega dels bons a les persones amb dificultat per a l’ús de mitjans telemàtics.

Des de l’Ajuntament s’iniciarà una campanya informativa dirigida als comerços per a convidar-los al fet que s’adherisquen a aquesta nova edició de Bons Raspeig i també es publicitarà entre els consumidors a través de diferents mitjans per a informar-los dels detalls d’accés.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen + 8 =