El pàrquing de la Plaça del Pilar de Sant Vicent del Raspeig tindrà 215 places més després de les obres

El sistema de gestió i control s’integra amb l’aparcament de l’Ajuntament i té prevista la seua posada en funcionament abans de la campanya nadalenca

El pàrquing de la Plaça del Pilar de Sant Vicent del Raspeig tindrà 215 places més després de les obres
08/08/2022 -

Les obres d’adequació de l’aparcament de la Plaça del Pilar per al seu condicionament i integració amb el pàrquing de l’Ajuntament ja estan en marxa. Dijous passat 4 d’agost, el regidor de Pàrquing i Transports, Juan Antonio López Perona (PSOE), es va reunir amb els tècnics de l’empresa adjudicatària del projecte per a realitzar la signatura del replanteig prèvia a l’inici d’una remodelació que té un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 262.570 €. La seua posada en funcionament està prevista abans de la campanya nadalenca per al gaudi de la ciutadania.

Aquesta actuació, que es troba integrada dins del marc del lot 3 del Pla Planifica per a la rehabilitació i millora d’edificis municipals, se centra en la posada a punt de les instal·lacions i la realització d’una sèrie de reparacions puntuals per al seu correcte condicionament. D’aquesta manera, la capacitat d’aparcament per als ciutadans de Sant Vicent de Raspeig s’ampliarà en 215 places, fins a un total de 530, estant cinc d’elles reservades per a persones amb alguna mena de discapacitat i dues destinades per a famílies en el nou pàrquing.

De la mateixa manera, un dels elements més destacats del projecte és la integració i unificació del sistema de gestió i control de l’aparcament de la Plaça del Pilar juntament amb el de l’Ajuntament. Els actuals caixers seran substituïts per noves màquines que permetran noves formes de pagament, així com l’ús de la targeta. Una renovació que permetrà una major connectivitat entre aparcaments amb l’objectiu de proporcionar més comoditat a la població.

El regidor de Pàrquing i Transports, Juan Antonio López Perona, destaca que “amb aquesta remodelació s’atorgarà al municipi d’un nou espai on poder estacionar, millorant la mobilitat de la població cap al nucli urbà i impulsant tant el comerç local com el nostre centre. Després de quasi una dècada amb el pàrquing tancat, aquest Equip de Govern ha pogut gestionar la seua obertura i posada en funcionament, augmentat el servei i la capacitat en benefici del conjunt de la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × five =