San Vicent del Raspeig aprueba las bases para la consolidación y estabilización de más de 50 interinos del Ayuntamiento

El consistori municipal també ha aprobat les bases de la nova oferta d’ocupació pública

San Vicent del Raspeig aprueba las bases para la consolidación y estabilización de más de 50 interinos del Ayuntamiento
27/10/2022 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig aprova les Bases Generals dels Procediments de Selecció del Personal de l’oferta d’ocupació pública municipal, així com la Bases Comunes dels Procediments d’Estabilització i Consolidació de l’ens local, que afectarà més de 50 treballadors interins.

Les noves bases suposen, d’una banda, el procediment sota el qual, a partir d’ara, es realitzaran les convocatòries per a la selecció de personal municipal i, per un altre, el procediment de convocatòria d’ocupació pública de places interines o laborals no fixes ocupades amb anterioritat al 31 de desembre de 2017, a través d’un concurs- oposició o concurs. Després d’aquest pas, les bases específiques de les places cobertes per personal interí, hauran d’estar publicades abans del 31 de desembre i la resta al llarg de 2023.

Cal recordar que l’Ajuntament va aprovar en Junta de Govern del 26 de maig d’enguany, l’Oferta d’Ocupació Pública per a l’exercici 2022. El Consistori oferirà per al personal funcionari, 34 places de consolidació i 7 d’estabilització. Quant a les places per al personal laboral, 3 seran de consolidació i 1 d’estabilització. Respecte a les places per al personal funcionari, que no es veuen afectades pels processos de consolidació o estabilització, l’Ajuntament ha inclòs 4 de reposició, 3 de promoció interna, 5 revocades de les places d’ocupació pública oferides en 2019; 6 del 2020, 5 de 2021 i 22 de la convocatòria extraordinària de l’Oferta d’Ocupació Pública de 2021.

L’acord definitiu aconseguit entre l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i els sindicats UGT, SPPLB, CCOO i SEP, va tindre lloc en la Taula General de Negociació Extraordinària el passat 19 d’octubre, després que foren renegociades, de nou, amb els sindicats i aprovades per unanimitat. Després d’aquest procediment queden derogades les Bases Generals de selecció del personal al servei de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, aprovades per la Junta de Govern Local l’1 de febrer de 2008.

L’alcalde i regidor de Recursos Humans, Jesús Villar, ha agraït el treball i la col·laboració dels sindicats i funcionaris de la Regidoria de Recursos Humans, perquè, “com més prompte millor es puguen posar en marxa aquests procediments de contractació del personal necessari per a cobrir les necessitats d’aquest Ajuntament”.

Per part seua, els sindicats, en els seus comunicats, han mostrat la seua satisfacció per l’acord aconseguit, alhora que han instat que es resolga, al més prompte possible, la situació de falta de personal de la Regidoria de Benestar Social i “les moltes necessitats actuals del nostre Ajuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty − 12 =