Sant Vicent del Raspeig va adjudicar 30 contractes públics durant els primers set mesos de l'any

Una relació de licitacions recollides en el Pla Anual de Contractació 2022

Sant Vicent del Raspeig va adjudicar 30 contractes públics durant els primers set mesos de l'any
04/08/2022 -

La Regidoria de Contractació de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, en col·laboració amb la resta de departaments municipals, va tancar el primer semestre de l’any amb l’adjudicació de 26 contractes, tant de subministraments i serveis com d’obres. Una xifra que s’amplia fins als 30 si s’inclouen les quatre licitacions completades durant el mes de juliol. D’aquesta manera, s’ha portat a terme una part de les necessitats dels diferents departaments recaptades en el Pla Anual de Contractació de l’any 2022.

Al llarg d’aquests mesos, s’han adjudicat 12 contractes d’obres, la qual cosa suposa un 40% del total. Entre les diferents licitacions, destaca el reasfaltatge de carrers de la localitat, la reforma de l’aparcament de la Plaça del Pilar, inclòs en el Pla Planifica, així com la rehabilitació de la EBAR del carrer Granats i la renovació de l’enllumenat públic en els polígons industrials del municipi.

Així mateix, s’ha conclòs amb el procés de licitació d’11 contractes de serveis, com el del manteniment de les superfícies esportives del Poliesportiu o la conservació i cura del jardí vertical situat en la Plaça de la Comunitat Valenciana. A través del treball dels tècnics de la regidoria de Contractació, també s’ha concedit la concessió del servei del bar-restaurant en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, igual que l’explotació del kiosko situat al parc Joan XXII.

El regidor de Contractació, Guillermo García, destaca que “el treball del departament al llarg d’aquests primers mesos de 2022 ha permés dur a terme els tràmits i adjudicar un gran nombre de contractes que repercuteixen directament en la millora de diferents aspectes en el nostre municipi. A més, des de la regidoria estem ultimant la tramitació per a iniciar el procés d’adjudicació de les obres del Pou Sant Antoni i el barri Els Manxecs”.

Aquesta relació d’adjudicacions està recollida en el Pla Anual de Contractació, un document en el qual es mostren les previsions dels contractes que el consistori pretén licitar al llarg de 2022. D’aquesta manera, les empreses poden conéixer de forma anticipada dades bàsiques, de manera orientativa, com l’objecte, el preu, la duració i la data estimada de licitació, permetent-los estar atents a la convocatòria i planificar la presentació de les ofertes.

Finalment, l’edil de Contractació afig que “tenint com a referència el Pla Anual, suposa una mesura necessària per a facilitar l’oportunitat que les pimes puguen concórrer a les licitacions, així com un mecanisme per a reforçar la transparència municipal i el foment de la competència”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 1 =