Sant Vicent del Raspeig rebrà més de 2,2 milions euros de la Diputació per al desenvolupament d'infraestructures i serveis

Sant Vicent del Raspeig rebrà més de 2,2 milions euros de la Diputació per al desenvolupament d'infraestructures i serveis
04/01/2023 -

La Diputació d’Alacant ha destinat ajudes per valor de més de 2,2 milions d’euros al municipi de Sant Vicent del Raspeig a través de l’àrea d’Infraestructures i Assistència a Municipis durant els últims quatre anys per a desenvolupament i millora d’edificacions i serveis públics.

El diputat titular, Javier Gutiérrez, ha detallat durant una visita a la població que “Planifica, el major pla inversor provincial, deixarà a la ciutat més d’1,2 milions d’euros d’aportació, la qual cosa permetrà el desenvolupament de prop de 2,5 milions d’euros d’inversió”. A més, des de la institució provincial es contempla més d’un milió d’euros de subvencions addicionals en la població de l’Alacantí a través dels plans Més A prop, amb la inclusió de la proposta corresponent a l’any 2023.

Gutiérrez ha destacat que aquestes xifres demostren “el nostre compromís inversor, que és una clara mostra de l’esforç que s’estan realitzant des de la Diputació d’Alacant, una institució que està sempre al costat de tots els pobles, petits i grans, per a fer arribar les millors solucions als ciutadans”.

El responsable provincial ha participat en la inauguració del nou pàrquing públic de la plaça Enginyer Ramón García Antón, una actuació que ha comptat amb una ajuda de la Diputació superior a 118.000 euros a través del Pla Planifica amb la que es finançarà el 45% de la intervenció, estimada en 262.000 euros. Durant la visita, realitzada juntament amb l’alcaldessa en funcions de Sant Vicent del Raspeig, Asunción París, Gutiérrez ha assegurat que “es tracta d’una obra molt important per al municipi a la qual per fi hem donat solució amb una proposta molt accessible i pròxima al ciutadà que resol un gran problema de mobilitat en el centre de la ciutat”.

El diputat ha recordat unes altres de les millores que s’executaran en la població de L’Alacantí finançades per Planifica, entre les quals ha destacat la reforma del carrer Velázquez i entroncament amb l’avinguda del País Valencià, amb una ajuda de la institució provincial de 654.000 euros. “Aquesta intervenció, que permetrà canviar el sentit d’entrada incidint en la millora de la circulació, respon a una petició ciutadana que es feia des de fa molt temps”, ha assenyalat.

Asunción París, per part seua, ha coincidit que l’obra al carrer Velázquez completarà una inversió “que proporcionarà una entrada natural al centre urbà amb un accés directe al nou pàrquing que donarà més facilitat als veïns i visitants”. A la visita han assistit a més el regidor de Pàrquing, Juan Antonio Perona, la titular de Sanitat, Patricia Ferri, i l’edil Óscar Lillo, portaveu del Grup Popular, acompanyats per personal tècnic de l’Ajuntament.

En l’aparcament de la plaça Enginyer Ramón García Antón s’han fet treballs per a la millora i actualització de la il·luminació amb sistemes de major eficiència, instal·lació de nous punts de recàrrega per a vehicles i la renovació de la instal·lació de control d’accessos i del sistema de videovigilància. Les labors inclouen el repintat de les marques viàries interiors i murs entrada i eixida, una nova senyalística d’informació interior i millores en la seguretat i serveis a la disposició de les persones amb mobilitat reduïda.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × two =