Sant Vicent del Raspeig realitza una neteja extraordinària en diferents places, zones verdes i carrers del municipi

Sant Vicent del Raspeig realitza una neteja extraordinària en diferents places, zones verdes i carrers del municipi
21/06/2022 -

Al llarg de les dues primeres setmanes del mes de juny, les Regidories de Serveis Urbans i Parcs i Jardins han dut a terme una sèrie de treballs de fregat de voreres i places. Aquestes tasques de neteja viària s’han realitzat de manera extraordinària a les ja programades de manera habitual durant l’any. Unes labors que han anat acompanyades de la neteja especial amb motiu de la brutícia originada pel procés natural de floració i caiguda de la jacaranda.

El Servei de Manteniment de Zones Verdes i Arbratge Viari ha sigut l’encarregat de dur a terme aquestes actuacions com a suport i reforç a les tasques de neteja que es realitzen per part del Servei de Neteja Viària en la resta de carrers del municipi. Principalment, la seua activitat va estar centrada en algunes places i zones verdes de Sant Vicent del Raspeig.

Així doncs, els llocs on s’ha procedit als treballs de neteja engloben el Parc Joan XXII; el Parc Cooperant Vicente Ferrer; la Plaça Espanya; la Plaça de la Comunitat Valenciana; la Plaça Llavor Moltó; la Plaça de les Víctimes del Terrorisme; Plaza 1r de Maig; Plaza de la Democràcia; la Plaça Francisco Santana Orts; l’entorn del Parc El Torrent; la zona dels carrers Teular i Magnolies; i la zona del viver d’empreses.

La regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Pilar Alcolea, ha destacat que aquestes accions extraordinàries de neteja són una de les iniciatives per a oferir un servei de qualitat a la ciutadania. “Conservar i cuidar del municipi és un dels objectius d’aquesta regidoria. Per això, després de detectar unes certes necessitats extres de neteja causades per l’arbratge, hem ampliat els serveis de neteja en voreres i places, perquè Sant Vicent del Raspeig lluïsca amb lluentor”.

De la mateixa manera, es van realitzar 12 jornades de reforç d’aigualeig de residus d’arbratge entre les 14.00 i les 20.00 que van concloure el passat 14 de juny. Aquest servei es va dur a terme en diferents carrers del municipi com a C/ Benito Pérez Galdós, C/ Córdoba, C/ Daoiz, C/ Velarde, C/ Dues de Maig, C/ Doctor Fleming, C/ Pintor Sorolla, C/ Aeroplà, C/ Azorín, C/ Cottolengo, C/ Rector, C/ Sant Isidre i C/ Blasco Ibáñez.

Així mateix, també es van executar aquestes labors de neteja extraordinària en el perímetre del Parc Joan XXII, en la Plaça Sant Faç, en la Carretera d’Agost –entre la Ronda Oest i el carrer Poeta Miguel Hernández– i les rotondes Dona Lluna i Torregroses.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen − five =