Sant Vicent aprova el projecte tècnic per a la millora de l'accessibilitat i la renovació de les butaques de l'Auditori municipal

L’alcalde, Pachi Pascual, agraeix l’ajuda de la Diputació per a transformar l’edifici cultural “en un espai modern i adaptat a tots els públics”

Sant Vicent aprova el projecte tècnic per a la millora de l'accessibilitat i la renovació de les butaques de l'Auditori municipal
06/10/2023 -

L’equip de Govern de l‘Ajuntament de Sant Vicent ha aprovat en Junta de Govern el projecte tècnic de les obres d’adequació i millora d’accessibilitat de l’Auditori-Centre Social del carrer Cervantes. Aquesta actuació, amb un pressupost d’execució de 581.700 euros, compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, a través del Pla Planifica.

L’alcalde i regidor d’Urbanisme, Pachi Pascual, ha agraït l’aportació de la Diputació, a través de l’àrea d’Infraestructures, que ha qualificat de “fonamental per a dur a terme una obra de gran envergadura que permetrà la transformació de l’Auditori en un espai modern, adaptat a la nova normativa i, el més important, preparat per a permetre que també les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir d’aquestes dependències municipals amb tota la comoditat”.

Després de l’aprovació, des del consistori apunten que el següent pas que es durà a terme és l’inici dels tràmits per a l’adjudicació de les obres. Els treballs, impulsats des de l’Ajuntament amb la col·laboració de la institució provincial, inclouen la instal·lació d’un ascensor per a accedir al soterrani. Aquest nou equipament està destinat a millorar l’accessibilitat de l’immoble, que ja disposa d’un muntacàrregues.

També s’escometrà la substitució de les butaques actuals, la millora dels acabats amb la substitució del paviment, el revestiment de parets i el pintat i lacat dels elements desgastats. La renovació s’estendrà, a més, a instal·lacions de lampisteria, sanejament i il·luminació i a un canvi en la distribució de la zona de camerinos i lavabos.

Segona licitació

Este projecte es va adjudicar l’abril de 2022, però dos mesos més tard l’empresa seleccionada va renunciar a l’execució per l’increment dels costos del material d’obra. La intervenció, que tornarà a eixir a licitació en els pròxims mesos, se centrarà en la transformació de la planta baixa i el soterrani de l’edifici, que acullen la zona destinada a l’Auditori. En la part inferior es troba el pati de butaques, l’escenari, els camerinos i els lavabos per al públic i, en la planta superior, l’amfiteatre per a espectadors i la sala de control i projecció.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × five =