L'Alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, es reuneix a Madrid amb els responsables de Acuamed

L'Alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, es reuneix a Madrid amb els responsables de Acuamed
18/08/2022 -

L’alcalde va ressaltar la necessitat de donar un impuls definitiu als tres projectes del Pla de Restitució Territorial -PRT´s- que han d’executar-se a la ciutat per part d’Acuamed, així com l’estat de les obres de finalització del Passeig del Dic de Ponent

A la vista que no s’agiliten i s’estan eternitzant els tràmits per a executar aquests projectes, i davant la preocupació de la ciutadania per tant retard, serà el mateix Ajuntament el que assumisca la redacció del projecte de finalització del passeig del Dic de Ponent

L’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha mantingut una reunió de treball amb els responsables de l’empresa Aigües de les Conques Mediterrànies, -ACUAMED, S. a. -, en la seu central de l’empresa pública a Madrid.

En aquesta reunió s’ha posat de manifest per part de l’alcalde la necessitat de donar un impuls definitiu als tres projectes del Pla de Restitució Territorial -PRT´s- que han d’executar-se a la ciutat per part de Acuamed, així com l’estat de les obres d’acabat del passeig del Dic de Ponent.

L’alcalde ha informat que en la reunió es va acordar que, a la vista que no s’agiliten i s’estan eternitzant els tràmits per a dur a terme aquests projectes, i davant la preocupació que li trasllada la ciutadania per tant retard, serà el propi Ajuntament de Torrevella el que assumisca la redacció del projecte de finalització del passeig del Dic de Ponent. Per a això, en aquests moments s’està treballant en la signatura d’un conveni en el qual ACUAMED autoritzarà que l’Ajuntament redacte el projecte per a, una vegada redactat, entregar-lo perquè executen les obres de finalització.

Eduardo Dolón ha explicat que la redacció del projecte tindrà un cost aproximat de 60.000 euros, s’encomanarà a través de l’Acord marc de redacció de projectes, i es preveu que a principis del mes de setembre es puga subscriure el conveni amb ACUAMED, perquè a la fi d’any, una vegada supervisat el projecte, poder executar-lo i que puga ser transitat pels ciutadans el pròxim estiu.

D’altra banda, l’alcalde ha informat que les concessions de Costas per al futur passeig que transcorrerà des de la platja dels Nàufrags fins a cala Ferris estan caducats, per la qual cosa l’Ajuntament de Torrevella està en aquests moments tramitant les renovacions d’aquestes.

Finalment, Eduardo Dolón ha destacat el clima de col·laboració entre totes dues administracions i espera que ACUAMED complisca amb el compromís adquirit amb el mateix alcalde de Torrevella i es puguen finalitzar aquestes obres del Dic de Ponent.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 7 =