Carnestoltes de Torrevella 2023: desfilades, facècies i molt més

Des del passat 26 de gener la ciutat ja viu en un Carnestoltes constant amb una àmplia programació

Carnestoltes de Torrevella 2023: desfilades, facècies i molt més
09/02/2023 -

Els veïns i veïnes de Torrevella es troben immersos en un ambient total de Carnestoltes la programació dura del qual entorn d’un mes d’actes i esdeveniments amb motiu d’aquesta festivitat. Si bé ja han tingut lloc diversos dels seus actes, aquesta és la programació de la resta del Carnestoltes de Torrevella 2023.

Des del 27 de gener ja s’han celebrat alguns actes com el pregó i gran estrena de les festes, la gala de coronació dels reis del Carnestoltes, l’I Concurs de Paelles, el XV Concurs Nacional Drag Queen i la II Desfilada d’Animals.

Aquests esdeveniments del Carnestoltes de Torrevella 2023 ja han ocorregut. No obstant això, encara queden molts més. De fet, el següent és el de demà divendres, quan se celebrarà la IV Gran Quedada Carnavalera a partir de les 22.00 hores amb una marxa de comparses que començarà en la Plaça de la Constitució en direcció a la Plaça d’Orient, on acabarà.

L’endemà, una gran representació del carnestoltes de Torrevella es desplaçarà a Vinaròs per a completar l’agermanament, participant en la gala de reines i reis del carnestoltes. Serà la comparsa “Ací hi ha tomaca”, la que represente al carnestoltes saliner amb una coreografia en la localitat castellonenca. Enguany es durà a terme un agermanament amb el Carnestoltes de Vinaròs (Castelló) que com el de Torrevella està declarat d’Interés Turístic Autonòmic.

El diumenge, 12 de febrer, serà la data triada per al gran dia de la multitudinària Desfilada Concurs del Carnestoltes de Torrevella 2023 que, enguany, com a novetat, varia el seu recorregut començant al carrer Ramón Gallud des dels voltants del Centre Cultural Verge del Carmen fins a l’avinguda del Doctor Gregorio Marañón, a l’altura de l’Estació de Servei CEPSA. Allí, s’instal·larà per tercer any la zona d’exhibició que serà renovada amb nous atractius.

Altres dates importants del Carnestoltes de Torrevella 2023 són els dies 14 i 15 de febrer, amb la celebració de tallers i desfilades en els centres escolars de la localitat. El dijous, 16 de febrer, hi haurà un Ball de la Gent gran en el Centre Municipal d’Oci (CMO) i el divendres, 17 de febrer, la Desfilada Infantil “El carnestoltes dels col·les” desde el Centre Cultural Verge del Carmen fins al Passeig Vista Alegre.

Carnaval Torrevieja 2023

Últim cap de setmana de Carnestoltes de Torrevella 2023

El dissabte, 18 de febrer, se celebrarà la Gran Desfilada Nocturna i Concurs de Comparses Foranes -està prevista la participació d’un mínim de 7- des de les 18.00 hores al llarg del carrer Ramón Gallud amb eixida des del Centre Cultural.

El punt i final del Carnestoltes de Torrevella 2023 el posarà el Concurs Nacional de Comparses i Facècies el diumenge, 19 de febrer, en el Teatre Municipal. Està per determinar l’horari conformement al nombre d’agrupacions participants.

Tots els actes seran gratuïts amb invitació que poden recollir-se en la Taquilla del Teatre Municipal.

Programació Carnestoltes Torrevella 2023

Carnaval Torrevieja 2023

Carnaval Torrevieja 2023

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − one =