Les festes del barri de Sant Roque de Torrevella recuperen aquest divendres tots els seus actes

En la missa del Dia de Sant Roque es comptarà amb la visita del Bisbe de la Diòcesi

Les festes del barri de Sant Roque de Torrevella recuperen aquest divendres tots els seus actes
08/08/2022 -

Des de divendres que ve dia 12 i fins al dimecres 17 d’agost, el Barri de Sant Roque celebra les seues festes patronals que compten amb el patrocini de l’Ajuntament de Torrevella a través de la regidoria de Festes, juntament amb l’organització de l’Associació Sant Roque i la Parròquia de Sant Roque i Santa Ana. Precisament en la parròquia i com a pròleg a les festes tindrà lloc una Novena a Sant Roque entre els dies del 7 al 15 d’agost a les huit de la vesprada.

Els actes tornen, després de dos anys, a celebrar-se en la seua integritat, ja que durant els dos anys anteriors es van veure alterats i fins i tot molts d’ells suprimits per la incidència de la pandèmia sanitària. Començaran el divendres 12 a les set de la vesprada amb animació infantil i berenar gratis per a tots els xiquets assistents fins a esgotar existències. A les onze i mitja de la nit començarà un tribut al Grup Mannà, en l’escenari i recinte que serà instal·lat en el lloc de costum, a l’esquena de l’Església Parroquial del barri. El dissabte 13 a les dues de la vesprada s’ha programat una gran barbacoa amb preus populars per als assistents i “dos per un” per a les persones pertanyents a l’Associació Sant Roque. A les onze de la nit començarà en l’escenari l’actuació d’un grup musical que oferirà una nit de “reggaetón”. El diumenge 14 a les set de la vesprada tindrà lloc una desfilada de carnestoltes d’estiu pels carrers del barri i a les onze de la nit música amb el Dj. Sergio Salines.

El dilluns dia 15 a les dotze del matí donarà principi el “Dia de la Paella” amb la celebració d’un concurs, i la degustació d’una paella gegant amb preus populars. Li seguirà a les set de la tard animació infantil, i a les huit de la vesprada començarà un recital de boleros, bachatas, salsa i cobla a càrrec de Cristina Lucendo. Tancarà la nit la música del Dj. Sergio Salines.

Ja el dia 16 d’agost, festivitat de Sant Roque a les huit i mitja de la vesprada començarà la Santa Missa en la Parròquia de Sant Roque i Santa Ana, oficiada pel bisbe de la diòcesi, Don José Ignacio Munilla Aguirre, en la seua primera visita a Torrevella com a prelat d’Oriola-Alacant. Al final de l’ofici s’iniciarà la tradicional processó amb les imatges de Sant Roque i Santa Ana, titulars del barri i a la seua finalització es dispararà un castell de focs artificials.

El dimecres dia 17, en l’última jornada d’aquestes festes, hi haurà a les set de la tard animació infantil, lliurament de premis i a les huit i mitja de la vesprada, missa en memòria dels difunts del barri i de la Parròquia de Sant Roque i Santa Ana. Després es comptarà amb un espectacle a càrrec de l’Escola de Dansa Soul Danse Studio, i a partir de les onze i mitja de la nit música amb el Dj.Lycos i festa de l’espuma. L’associació organitzarà sortejos de regals a benefici de les festes tots els dies entre les nou i mitja i les deu de la nit.

La regidora de Festes, Concha Sala, ha manifestat la seua satisfacció perquè aquestes festes puguen tornar a celebrar-se íntegrament i ha agraït el treball tant de la Parròquia de Sant Roque i Santa Ana com de l’Associació de Sant Roque. També ha fet pública una invitació a tots els torrevejenses i visitants, especialment tots els que es reuneixen en aquests dies d’estiu en el Barri de Sant Roque, a participar de tots aquests actes en un ambient festiu i d’harmonia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 3 =