Un incendi crema un habitatge abandonat a la urbanització Torreta Florida de Torrevieja

Les flames es van iniciar en el garatge de l’habitatge on hi havia un vehicle i es va produir un gran núvol de fum

Un incendi crema un habitatge abandonat a la urbanització Torreta Florida de Torrevieja
12/01/2023 -

Una incendi en un habitatge abandonat en la localitat de Torrevieja va originar un gran núvol de va haver-hi. El succés va ocórrer ahir dimecres 11 de gener entorn a les 19.45 hores en un habitatge que es trobava en situació d’abandó a la urbanització Torreta Florida, situada en el municipi alacantí de Torrevieja.

En concret, el foc es va produir en el garatge d’un domicili del carrer Clarí amb el carrer Jorge Manrique de Torrevieja. Les tasques d’extinció del foc es van complicar, ja que en el soterrani d’aquest habitatge abandonat es trobava un vehicle que va fer que es produïra molt fum.

Precisament, a causa del gran núvol de fum que es va generar a causa del foc en aquesta part de la casa, els equips de bombers desplaçats fins a aqueix punt van haver de posar en marxa labors de ventilació mecànica per a eliminar tot el fum de l’estada en la qual s’havien iniciat les flames.

Fins al lloc de l’incendi es van mobilitzar diferents unitats de bombers amb l’objectiu d’apagar el foc. Així, en la seua extinció, que va durar poc més de mitja hora, van intervindre una Unitat de comandament de Prefectura, una Bomba Urbana Peseu, un sergent, un cap i quatre bombers del Parc de la ciutat de Torrevieja.

Si bé encara es desconeixen amb certesa les causes de les flames, existeixen indicis que apunten que el foc va poder ser intencionat, ja que els veïns i veïnes que resideixen en els habitatges de voltant van alertar que s’estaven cremant cartons i s’estava generant una gran fumera. Per aquest motiu, van cridar al servei de bombers per a evitar que les flames es pogueren estendre a altres habitatges colindants.

L’habitatge on es va produir el fiego es troba, segons els veïns i veïnes d’aquesta zona residencial, en estat de semiabandó, ja que moltes de les seues finestres no tenen cristall i estan cobertes per cartons.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × four =