Torrevella concedeix 50 euros als ciutadans que adquirisquen el bo consum

Torrevella concedeix 50 euros als ciutadans que adquirisquen el bo consum
12/08/2022 -

La regidora de Comerç i Hostaleria, Rosario Martínez, el regidor d’Hisenda, Domingo Paredes, el president de APYMECO, Jorge Almarcha i el coordinador de Comerç, José Rubio, han presentat en el matí de hui la cinquena edició del “Bo Consum”.

Les cites prèvies es donaran des del dimarts 16 fins al 19 d’agost en horari de 09.00 a 13:00h en l’oficina de Comerç, situada en el mercat de proveïments “La Plasa” (c/Joaquín Chapaprieta esq. Plaza Isabel II). El dilluns 22 d’agost, donarà principi la venda presencial dels bons fins al 2 de setembre, l’horari serà segons la cita prèvia.

El dissabte, 3 de setembre, s’obrirà la venda en línia (a través de la web https://torrevieja.bonoconsumo.es), a partir d’aquest dia es podran canviar els bons en els establiments adherits a aquesta cinquena campanya fins al dissabte 1 d’octubre. En la passada edició del Bo Consum van participar un total de 339 establiments.

En aquesta cinquena edició la inversió procedeix de la Diputació d’Alacant. La quantia per a aquesta campanya serà de 355.000 €, amb una injecció econòmica de 710.000 €. Això suposa una quantia total d’inversió en les cinc edicions de prop dels 3.000.000 € per part de l’Ajuntament als sectors productius, que es transforma en prop dels 5.000.000 €.

Després de l’èxit de l’anterior edició es torna a posar en marxa la compra de bons de manera presencial que tindrà una duració de dues setmanes. Començarà el dilluns 22 d’agost fins al 2 de setembre en dos torns, matí i vesprada (de 08.00 a 13.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores). També, com a novetat el pagament es realitzarà amb TPV, facilitant així a tots els usuaris l’adquisició del bo.

Per a realitzar la compra presencial s’haurà d’haver recollit el tiquet de cita prèvia. Les cites seran una per persona, sent possible que una mateixa persona reculla un màxim de 4 cites. No obstant això, i com en l’anterior edició, a l’hora de realitzar l’adquisició del bo consum hauran d’estar, de manera presencial, la persona amb la seua cita i el seu DNI sempre que siga major d’edat. En el cas dels menors d’edat el pare, mare o tutor legal podrà adquirir-lo sense necessitat de la presència del menor, però si aportant el seu document d’identitat. D’altra banda, les persones amb justificant mèdic podran adquirir-ho a través de la persona a la qual autoritzen, hauran d’aportar el DNI i el justificant mèdic de la persona.

Els consumidors podran comprar amb el seu DNI/NIE un valor màxim de 100 euros en bons al consum, dels quals només pagaran 50 euros. Perquè puga ser aplicat el bo en la compra és requisit indispensable i obligatori presentar el DNI/NIE abans del pagament en el propi establiment, així com el bo descompte en format imprés o digital.

Una mateixa persona podrà canviar més d’un bo en la mateixa compra o despesa. Si la compra és realitzada amb diversos bons de diverses persones, hauran de comprovar-se els diferents DNI associats als bons.

Els bons tindran un valor de 10 i 20 euros, dels quals el client aportarà la meitat de l’import, és a dir, 5 i 10 euros, per la qual cosa cada comprador tindrà un descompte del 50% en les adquisicions o consumicions.

La regidora de Comerç, ha destacat que s’ha volgut fer coincidir aquesta cinquena edició del Bo Consum amb l’inici del curs escolar per a fomentar la compra en la localitat, no sols en els comerços i en l’hostaleria, sinó també en altres sectors com a guarderies, ludoteques, clíniques de fisioteràpia, etc. Així mateix, José Rubio ha afegit que després de 5 edicions ens hem anat adaptant a les necessitats que hem detectat, i millorant aspectes tant en la tramitació com en el tracte cap al consumidor.

Finalment, cal destacar que s’ha habilitat un telèfon per a informació o qualsevol incidència, 965 07 43 10, així com un servei de suport tècnic mitjançant telèfon (865 942 361) i correu electrònic (bonoconsumo@netrotec.com).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × four =