Tornen les visites guiades gratuïtes al Museu d'Història Natural de Torrevieja

Aquestes visites es realitzaran els divendres, dissabtes i diumenges i estan dirigides tant al públic general com als centres educatius

Tornen les visites guiades gratuïtes al Museu d'Història Natural de Torrevieja
12/04/2023 -

El Museu d’Història Natural de Torrevieja reobri les seues portes aquesta primavera organitzant visites guiades gratuïtes els divendres, dissabtes i diumenges. Així, aquest centre museístic va tornar a obrir el passat 1 d’abril i començarà aquesta mateixa setmana la ronda de visites guiades per a descobrir de la mà d’experts en la matèria tots els racons del centre.

Les visites guiades són gratuïtes i es fan en dos idiomes diferents, espanyol i anglés i començaran el pròxim divendres 14 d’abril. A més de per al públic general també van dirigides a centres educatius de la localitat. Pel fet que les visites tenen aforament limitat de 30 persones com a màxim s’ha de reservar una plaça per a poder realitzar-les.

En el cas dels centres educatius, les visites guiades es duran a terme els divendres a les 10 i a les 13.30 hores. Mentre que per al públic general es desenvoluparan tres dies diferents: els divendres a les 17.30 hores i els dissabtes i diumenges a les 11 hores.

A més de les visites guiades, el Museu d’Història Natural de Torrevieja (situat en l’avinguda de l’Estació) també ofereix un horari d’obertura al públic general per a visitar per lliure el museu. Serà tots els divendres, dissabte i diumenge de 10 a 13 hores i tots els divendres a la vesprada de 17 a 19 hores durant els mesos d’abril, maig i juny.

El Museu d’Història Natural de Torrevieja conté una gran representació de la biodiversitat d’espècies que ens envolten, tant marines com terrestres (dofins, tortugues, balenes, petxines de mol·luscos o fins i tot nius d’ocells). Alguns dels exemplars que es troben a les seues sales estan en perill d’extinció, unes altres són endèmiques en la zona de Torrevieja, i altres tan rares i admirades que experts internacionals arriben a la ciutat per a poder contemplar-les.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =