Bob Dylan cantarà a Alacant en un concert "sense mòbils"

Presentarà el seu últim àlbum Rough and Rowdy en la plaça de Bous d’Alacant

Bob Dylan cantarà a Alacant en un concert "sense mòbils"
10/03/2023 -

El cantautor i músic estatunidenc Bob Dylan visitarà Espanya en el marc del seu gira mundial de tres anys, Rowdy Ways Tour, per a presentar el seu últim àlbum d’estudi, Rough and Rowdy Ways, que compta amb deu temes originals. Un dels concerts més esperats serà el que oferirà l’artista en la Plaça de Bous d’Alacant el pròxim 15 de juny, com a part del festival Alacant Goldest. Així, Bob Dylan cantarà a Alacant.

El tour de Dylan va començar el passat 2 de novembre de 2021 a Milwaukee, els Estats Units, i ara s’estén a Espanya, on iniciarà a Madrid amb dues actuacions els dies 7 i 8 de juny. Posteriorment, actuarà a Sevilla, Granada, Osca, Sant Sebastià, Logronyo i Barcelona. Bob Dylan a Alacant serà el 15 de juny.

Una de les particularitats d’aquesta gira és que es tracta de concerts “phone free xou”, és a dir, que no es permeten telèfons mòbils durant la vetlada. L’empresa de fundes Yondr ha sigut contractada per a garantir que els aparells queden tancats i assegurances durant el concert. Per a això, una vegada en el recinte, el personal especialitzat de Yondr ajudarà els espectadors a guardar els seus telèfons en una funda tancada i segura que portaran amb si durant tota la vetlada.

Si bé alguns poden preocupar-se per situacions d’emergència, Yondr també ha pensat en això. Existeix una zona específica i senyalitzada per a l’ús del telèfon, en cas d’emergència o necessitat. En aquesta àrea, els espectadors del concert de Bob Dylan a Alacant poden desbloquejar la funda i accedir al seu telèfon.

Respecte a la publicació de fotos o vídeos del concert en les xarxes socials, el fotògraf de la gira publicarà fotos i vídeos totes les nits en jackwhiteiii.com i Instagram @officialjackwhite. Els assistents poden descarregar el contingut directament des del lloc o compartir-lo des del compte d’Instagram de Jack White.

L’empresa Yondr argumenta que l’experiència sense telèfon crea millors moments per a tots els assistents, ja que permet que els ulls s’òbriguen una mica més i que els sentits s’aguditzen lleugerament en perdre la crossa tecnològica a la qual ens hem acostumat. Cal destacar que es fan exempcions mèdiques per a aquells que depenen del seu telèfon per al tractament.

Les entradas per al concert de Bob Dylan a Alacant estaran disponibles a partir del 15 de març a les 10.00 hores, a través de bobdylan.com i alicantegoldest.com. És una oportunitat única per a gaudir de la llegenda viva de la música, en un concert que promet ser memorable.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × five =