El 16 de setembre veurà la llum un tema inèdit de Camilo Sesto

El 16 de setembre veurà la llum un tema inèdit de Camilo Sesto
12/09/2022 -

“Perdóname” és una de les grans cançons de Camilo Sesto. Composta i produïda pel mateix artista, va ser el primer senzill del seu àlbum Amaneciendo (1980) i es va convertir en un èxit planetari. L’enregistrament es va realitzar en Red Bus Recording Studio de Londres el setembre de 1980 amb arranjaments de Trevor Bastow i del mateix Camilo. En les cintes originals de les sessions d’enregistrament ha sigut trobada aquesta primera presa de la cançó, registrada en directe en l’estudi amb els músics i l’orquestra que van realitzar l’enregistrament definitiu. Aquesta versió és una mica més curta, amb l’estructura abreujada i el tempo més ràpid. En ella s’aprecia una major nuesa instrumental i l’arranjament orquestral, si bé encara no estava completament desenvolupat, ja contenia esbossat el famós crescendo central. La interpretació vocal, com no podia ser d’una altra manera, és senzillament magistral.

Aquest enregistrament ha romàs inèdita fins ara i finalment veu la llum com a bestreta de Camilo Forever, la retrospectiva més completa mai editada de Camilo Sesto. Una cuidada edició deluxe amb 4 cd en un llibre de gran format de 200 pàgines amb textos, informació exhaustiva, portades de tots els singles i material fotogràfic exclusiu, que es publicarà el pròxim 18 de novembre. Els cd 1 i 2 contenen en ordre cronològic els 40 singles oficials de l’etapa en Ariola i Sony de la seua carrera. El tercer i quart cd inclouen una gran selecció de cares B, rareses, curiositats, versions en altres idiomes i 10 cançons completament inèdites. En total, 82 cançons, de les quals 40 són singles i 25 són rareses i inèdits no disponibles fins ara.

Camilo Forever Deluxe edició especial prevenda

Aquest divendres 16 de setembre s’inicia la prevenda de Camilo Forever, i els primers compradors que facen la seua reserva podran emportar-se un single exclusiu en vinil de color de “Perdóname”, rèplica de l’original de 1980, però amb “Perdóname (demo)” en la cara B, que farà les delícies dels fans i col·leccionistes de tot el món.

Així mateix, també el 16 de setembre, per a celebrar la figura i l’obra de Camilo Sesto en el dia en què haguera sigut el seu 76 aniversari, en la Sala d’actes de l’Ivam d’Alcoi a les 19.00 tindrà lloc un esdeveniment presentació de Camilo Forever en el qual a més es farà lliurament del disc d’or pòstum per les vendes de Camilo Sinfónico, l’últim àlbum que l’artista va publicar en vida.
Aquesta certificació va destinada al Museu Camilo Sesto que obrirà les seues portes en 2023.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × 2 =