La Festa del Cinema torna a la província d'Alacant amb entrades a 3,50 euros

Aquests descomptes entraran en vigor a partir de demà i es prolongaran fins al dijous

La Festa del Cinema torna a la província d'Alacant amb entrades a 3,50 euros
02/05/2022 -

Els amants del cinema estan d’enhorabona. Com cada any, la Festa del Cinema torna a les sales de tota Espanya amb la intenció d’oferir als espectadors les millors pel·lícules de la cartellera a preu inigualable. Per això, des de demà i fins a aquest dijous, les entrades costaran a penes 3,50 euros.

A partir de ja es poden comprar les entrades de forma anticipada, encara que exclusivament a través d’internet. Així, és important tindre en compte que per a poder fer-se amb una entrada és imprescindible una acreditació prèvia. Això és, per a totes les persones d’entre 14 i 60 anys.

L’última edició celebrada al setembre de 2021 va ser aprofitada per quasi un milió de persones de tot el país. Per a la d’aquest 2022, les entrades hauran d’obtindre’s mitjançant la pàgina web de la Festa del Cinema. Una vegada aconseguida, s’haurà d’ensenyar en taquilla sempre que es vagen a comprar allí. En cas contrari, s’haurà de mostrar en el punt de control d’accés a les diferents sales.

La Festa del Cinema celebra la seua XIX edició, després de diverses ocasions en les quals la participació ha sigut elevada, ja que més de 350 cinemes ho han fet. En 2009 va tindre lloc la primera, mentre que en 2014 es va decidir fer dues vegades a l’any donada la popularitat que ha despertat entre el públic.

Si bé les últimes edicions han estat marcades per les restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19, la d’aquest 2022 no ho estarà gràcies a la relaxació d’aquestes. Exemple d’això és la no obligatorietat de l’ús de les màscares en interiors, així com la no prohibició de menjar o beure al cinema.

Com cada any, l’esdeveniment pretén acostar el cinema a la societat mitjançant la promoció de la cultura cinematogràfica, buscant que la gent acudisca a les sales amb major regularitat. L’esdeveniment està organitzat per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemes d’Espanya (FECE) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Pel·lícules per a veure

Entre els millors films per a gaudir a les sales, destaquen la guanyadora de l’Os d’Or a Berlín 2022, ‘Alcarràs’, ‘Animals Fantàstics: els secrets de Dumbledore’, ‘Downton Abbey: una nova era’, ‘El joc de les claus’ o ‘The Batman’.

En la pàgina web es poden trobar multitud de títols que ofereixen pel·lícules per a tots els gustos i edats. A més, també hi ha ressenyes i alguna crítica per a orientar als usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nine + fifteen =