El MUBAG celebra la Setmana Santa amb tallers infantils, passes guiats i visites teatralitzades gratuïtes

El museu presenta una programació d’activitats per a totes les edats amb diferents propostes des del 2 fins al 5 d’abril

El MUBAG celebra la Setmana Santa amb tallers infantils, passes guiats i visites teatralitzades gratuïtes
21/03/2024 -

El Museu de Belles arts d’Alacant (MUBAG) proposa una alternativa cultural diferent per a gaudir del període vacacional de Setmana Santa i Pasqua. Per això, ha organitzat una programació especial i gratuïta del 2 al 5 d’abril que inclou tallers educatius infantils, així com visites guiades i teatralitzades dirigides a tots els públics.

Com accedir a les activitats? Per a poder participar en el conjunt de les propostes de la programació de la Setmana Santa en el MUBAG s’haurà de realitzar la inscripció a través d’un formulari en la pàgina web del museu, situat en la secció Activitats.

En este sentit, els més xicotets de la família podran participar en dos activitats divulgatives dissenyades entorn de ‘Una història d’un altre temps’. Després de submergir-se en este documental educatiu que presenta l’exposició permanent del MUBAG, ‘El segle XIX. La col·lecció a la llum’, d’una forma amena i interactiva, el dimarts 2 i el dijous 4 d’abril es desenvoluparà el cinema-taller ‘El viatge de l’artista’. En concret, els participants es transformaran en aprenents d’artistes i viatjaran a l’estranger per a continuar la seua formació passant per diverses proves pictòriques.

Al seu torn, el dimecres 3 i el divendres 5 es durà a terme ‘La revolució del color’. En este cas, els més xicotets estudiaran la paleta de colors de tres pintures seleccionades i en extraure els pigments els empraran per a realitzar la seua pròpia versió. Estes propostes estan destinades a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys, començaran a les 11 hores i tindran una duració de 120 minuts.

El museu a tot detall

Al llarg d’estos quatre dies amb una programació especial en el MUBAG, les visites guiades se centraran en l’exposició temporal ‘Dalí. Metamorfosi’, que oferirà passes especials a les 13 hores. Tal com avança la Diputació els grups seran reduïts, per la qual cosa és recomanable inscriure’s en el formulari per a assegurar una plaça.

Així mateix, eixa setmana també es podrà participar en les noves visites teatralitzades titulades ‘El gest i la llum’, que tindran passes tant el dimarts 2 com el dijous 4 a les 18.30 hores. En este cas, es realitzarà un complet i dinàmic recorregut per a conéixer els diferents àmbits de la mostra permanent des del punt de vista de dos personatges històrics.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =