Alacant llança la seua segona edició del Bono Comercio

Els bons financen el 50% de les compres en els locals adherits i es podran adquirir des del 10 d’octubre

Alacant llança la seua segona edició del Bono Comercio
05/10/2022 -

L’Ajuntament d’Alacant, en conjunció amb la Diputació provincial i la Cambra de Comerç, ha presentat la segona edició del Bono Comercio Alicante. Es tracta d’un pla pel qual els alacantins que compren els bons s’estalviaran el 50% de les compres que realitzen en els comerços adherits a la iniciativa. Aquests bons es podran adquirir des del 10 d’octubre fins a fi d’existències o fins al final del projecte, és a dir, el dia 30 d’octubre.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha explicat que aquests bons es poden comprar a partir del dia 10 d’octubre per la web bonocomercioalicante.es, que estarà disponible el dia 6 del mateix mes, a les 8.00 A. M. A més, per a evitar la bretxa digital, es repartiran diversos punts per la ciutat per a adquirir els bons de manera presencial, aquests són: el Centre de Recursos de Consum i el Centre Comunitari Platges, els dies 17 i 18 d’octubre; i Mercat de Babel i Mercat de Carolines, les dates del 18 i 19 d’octubre.

Quant als bons, es tracta de cupons indivisibles que financen el 50% de les compres realitzades en els locals adherits a la iniciativa. Aquests vals són acumulables entre si i la despesa màxima per comprador és de 600 euros, és a dir, de 300 euros de descompte. El president de la Cambra de Comerç, Carlos Baño, ha recomanat la compra de diversos bons xicotets en lloc d’un o dos grans, pel fet que no es poden fraccionar, però si acumular. A més, per a poder optar a la promoció, cal estar empadronat a Alacant. Per part seua, els bons que es compren i no es gaudisquen es reembossaran en finalitzar el pla.

A aquesta campanya s’han sumat ja més de 150 comerços en, a penes, quatre dies de campanya. Una xifra que contrasta positivament amb els 50 locals que es van associar el curs passat. En aquest marc, Baño ha advertit que, segons els seus càlculs, el més probable és que els bons s’esgoten en menys d’una setmana.

De la mateixa manera, Carlos Mazón, president de la Diputació d’Alacant ha manifestat que, enguany, es compta amb un pressupost de 807.268 euros, dels quals 707.268 euros són finançats per la pròpia diputació i els 100.000 euros restants per l’ajuntament. Això suposa un increment de més de 700.000 euros respecte de la campanya del curs passat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =