Costa Blanca presenta en ICEF Sevilla el seu potencial com a destí idiomàtic

Costa Blanca presenta en ICEF Sevilla el seu potencial com a destí idiomàtic
20/04/2022 -

El Patronat Costa Blanca i la Universitat d’Alacant participen durant hui i demà a Sevilla en la primera edició de la fira ‘ICEF Educació en Espanyol‘ amb l’objectiu de mostrar el potencial idiomàtic i turístic de la província a empreses i agències especialitzades en aquest segment.

El certamen ofereix als destins participants i a les institucions educatives de parla hispana una oportunitat per a relacionar-se i conéixer directament a delegacions d’estudiants i proveïdors de turisme idiomàtic de tot el món, seleccionats per la franquícia ICEF.

El director de l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant, José Mancebo, ha explicat que, dins de les accions establides per al producte ‘Enjoy & Learn’, “assistim a aquesta cita pionera, juntament amb la Universitat d’Alacant, per a contactar amb agents especialitzats en turisme idiomàtic i donar a conéixer les nombroses possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els campus alacantins i els diferents programes d’espanyol que existeixen a la nostra província”.

En aquesta primera edició està prevista la participació de més de 150 agents educatius de 40 països diferents interessats en l’educació en espanyol. A més, es duran a terme una sèrie de seminaris en els quals s’abordaran qüestions relacionades amb l’esdeveniment, així com l’actualitat que afecta l’ensenyament global en espanyol.

Segons ha concretat Macebo, enguany els esforços es focalitzen en la recuperació de la connectivitat aèria, “per la qual cosa participar en una fira multimercat com la d’ICEF, amb agents de tot el món, és una oportunitat idònia per a generar demanda aèria i col·laborar amb el fiançament de les rutes que connecten a la Costa Blanca”.

Durant més de 30 anys ICEF s’ha dedicat a reunir institucions educatives, agents de contractació d’estudiants, destins i altres proveïdors de serveis per a la indústria de l’educació internacional amb l’objectiu de millorar la mobilitat internacional de l’alumnat i aquest 2022 realitzen per primera vegada un esdeveniment a Espanya.

Amb més de 470 milions d’hispanoparlants, l’espanyol és el segon idioma natiu més parlat del món i el tercer més estudiat després de l’anglés i el francés.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =