Mercadona continua apostant per la venda en línia amb l'obertura del seu quart rusc a Alacant

En el Rusc d’Alacant es preveu comptar amb una plantilla de 185 persones

Mercadona continua apostant per la venda en línia amb l'obertura del seu quart rusc a Alacant
26/05/2022 -

Mercadona inaugura hui el seu quart Rusc, magatzem exclusiu per a la venda en línia, a la ciutat d’Alacant. En ella s’han invertit més de 14 milions d’euros i s’espera comptar amb una plantilla de 185 persones. La companyia iniciarà el nou servei en la zona centre d’Alacant i anirà ampliant el seu radi d’acció en les pròximes setmanes fins a arribar a gran part de la província i a la ciutat de Múrcia. Amb l’obertura d’aquest nou Rusc, Mercadona estima arribar als 2 milions en comandes en línia anuals.

Tots els clients de les zones de repartiment en el radi d’acció dels Ruscos tenen accés a la nova web i app per a realitzar la seua compra podent rebre-la de 7:00 hores a 22.00 hores de dilluns a dissabte. Mercadona té diferents models de venda sobre la base de la demanda de les comandes que hi ha en cada població, si bé tots els clients d’aquestes zones gaudeixen de la mateixa experiència de compra.

D’una banda, el model “Ruscos” atén zones amb una alta densitat de comandes en línia. El Rusc d’Alacant se suma a les altres tres que la companyia té operatives en altres ciutats com la de València, en marxa des de 2018; la de Barcelona, des de 2019; i la de Madrid, des de 2020. A elles caldrà sumar el cinqué Rusc de Sevilla que està prevista que òbriga al llarg del segon semestre d’enguany.

D’altra banda, també s’està desenvolupant per a les zones de menor concentració de comandes, un nou model de preparació i repartiment des de les botigues físiques. Ara com ara aquest model està en marxa en part de Castelló i Tarragona i està previst continuar expandint-lo en més botigues amb l’objectiu de fer arribar la nova compra en línia a la resta de ciutats.

L’equip de Mercadona En línia el formen 1.600 persones amb ocupació estable i de qualitat, en la seua majoria pickers i repartidors. S’han invertit més de 45 milions d’euros en la construcció dels quatre Ruscos actuals i 15 milions d’euros en una flota de camions propis. En 2021 ha incrementat les seues vendes fins als 510 milions d’euros, un 40% més que en 2020.

Segons Juana Roig, directora general de Mercadona En línia, “amb l’obertura del nostre quart Rusc a Alacant, fem un pas més en la nostra visió de satisfer als nostres clients en línia en tota Espanya i Portugal. Una vegada aconseguit el repte d’aconseguir la rendibilitat, hui dia ens enfrontem al de l’expansió. Per a això, l’ús de la tecnologia és vital”. De fet, a principis d’aquest mes es van obrir noves oficines de Mercadona per al projecte en línia a Madrid amb les quals es busca incorporar talent a l’equip tecnològic, ampliant l’accés a aquests perfils.

Més informació

1 Comentari

  1. amago
    amago de maig 29, 01:47

    hola me parece que lo hagan online parala gente que no pueda desplazarse pero el precio minimo y encima el precio de tranporte me parece un poco caro po rque de minimo sea de 50 euros y 7 euros d etranspoorte para eso apetece mas ir a l emrcadona a comprar

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

five × 3 =