Prestigiosos cantants nacionals actuaran al juliol en el Salmaya Live Festival d'Elx

S’anuncia la creació de 200 llocs de treball i uns beneficis per a la ciutat de 6 milions d’euros

Prestigiosos cantants nacionals actuaran al juliol en el Salmaya Live Festival d'Elx
21/01/2022 -

Els regidors de Turisme, Carles Molina, i de Cultura, Marga Antón, han assistit en FITUR a la presentació oficial del Salmaya Live Festival Elx Oasi del Mediterrani. Es farà entre els dies 7 i 23 de juliol en l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández.

Serà el primer “festival boutique” de la Comunitat Valenciana i està orientat “no sols als artistes, sinó al fet que els assistents tinguen experiències”, segons ha explicat Ismael Barquero, director de Comunicació del Festival.

La presentació s’ha fet en l’estand de la Comunitat Valenciana de FITUR, on s’ha revelat els noms dels cinc primers artistes que actuaran: Sergio Dalma, Ana Mena, Antonio Orozco, Vanesa Martín i Twin Melody, encara que la llista s’anirà ampliant pròximament. Hi haurà artistes nacionals i internacionals en un total de 16 concerts.

En l’aparcament de la Universitat Miguel Hernández hi haurà dos escenaris. En el primer tindrà lloc les sessions de discjòquei i la zona gurmet, amb “experiències gastronòmiques úniques”. El públic podrà gaudir de corners d’alimentació, tant per a vegetarians, vegans i celíacs. Barquero ha dit que “això ens diferencia d’altres festivals”.

En el segon auditori es podran reunir 3.500 persones assegudes i 6.500 dempeus. Barquero ha dit que és un projecte que es fa realitat després de dos anys de treball. “Es vol portar a Elx tot el que podem aportar a la ciutat”, ja que s’anuncia la creació de més de 200 llocs de treball directes i indirectes i un benefici econòmic de 6 milions d’euros.
Barquero ha conclòs dient que “Elx és un punt de referència per a portar aqueix turisme cultural i musical a la ciutat i no sols en 2022, sinó que la intenció és que es mantinga durant molts més anys”.

El regidor de Turisme, Carles Molina, ha assenyalat que “dins de la línia estratègica de turisme cal crear producte i el Salmaya Live Festival Elx Oasi del Mediterrani pot començar a convertir a Elx en una ciutat de referència de festivals”. L’edil ha insistit que “l’impacte econòmic és importantíssim, a més d’atraure un turisme sostenible i cultural molt important i rellevant per a la ciutat”.

Així mateix, Molina ha assenyalat que el Salmaya compta amb el patrocini de Visitelche i el suport de la regidoria de Cultura i ha conclòs dient que “l’aposta està al costat del Salmaya, ja que tot el que estiga alineat amb les línies estratègiques de Visitelche i aporten un valor molt important al turisme i al teixit econòmic de la ciutat és benvingut”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − nine =