politica

Així queda la distribució de regidories en el govern municipal d'Elx

Pablo Ruz assumirà les àrees de Seguretat i Emergències i Patrimoni Cultural en un repartiment d'àrees “ben definit i transversal”.

2 minuts

Equipo de Gobierno Ayto.--0001
Pablo Ruz, alcalde d'Elx, ha anunciat al costat de la tercera tinenta d'alcalde, Aurora Rodil, la distribució de competències del govern municipal que decidirà el destí de la ciutat durant els pròxims quatre anys. Algun dels punts més destacats en el full de ruta del nou govern trobem especial accent en el desenvolupament cultural amb la creació d'una àrea de Biblioteques així com un especial incís en tot el que engloba el Camp d’Elx, Pedanies, Vertebració Territorial, Aigua i Agricultura. Tot això, sense oblidar la creació d'ocupació estable i de qualitat per als il·licitans.Així, en aquesta primera reunió per a definir i delimitar el repartiment d'àrees i tinences d'alcaldia, Pablo Ruz ha reincidit la seua intenció de “fer les coses bé, però de manera diferent, contribuint i sumant”, i ha procedit a detallar la constitució de l'Ajuntament i consegüent atribució de les diferents regidories i competències a cadascun dels edils que conformaran el govern municipal durant el següent mandat. Ruz, que assumirà les àrees de Seguretat i Emergències i Patrimoni Cultural, ha destacat la distribució com un repartiment d'àrees “ben definit i transversal”.Per part seua, Aurora Rodil ha volgut agrair la confiança depositada i ha destacat que “governarà amb lleialtat, amb l'objectiu de millorar la vida de tots”.Així mateix, fent referència l'àmbit lingüístic, la dotació pressupostària de les àrees o el repartiment dels districtes que vertebren el territori, entre altres temes, l'alcalde ha donat part de la celebració d'un ple ordinari el mes d'agost, subratllant la urgència de celebrar-lo al més prompte possible. 

Distribució de les regidories i competències

 
  • Aurora Rodil: Regidor de Família i Majors, assumint també les competències d'Infància i Natalitat.
  • Samuel Ruiz: Regidor de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació.
  • Raúl Sempere: Regidor de Pedanies, Camp d´Elx i Vertebració Territorial.
  • Francisco Soler: Vicealcalde i Regidor d'Estratègia Municipal, assumint també les competències d'Hisenda i Urbanisme.
  • Inmaculada Mora: Regidor de Festejos i Sanitat i portaveu de la Junta de Govern.
  • José Claudio Guilabert: Regidor de Contractació, Fons Europeus i Serveis Públics, assumint també les competències de Mobilitat Urbana, Parcs i Jardins i Palmerar D’Elx.
  • Celia Lastra: Regidor d'Acció Social i Dona, assumint també les competències de Cooperació al Desenvolupament.
  • José Navarro: Regidor de Recursos Humans, Innovació i Esports, assumint també les competències d'Administració Econòmica.
  • Juan de Dios Navarro: Regidor de Relacions Institucionals, Agricultura, Aigua i Carreteres, assumint la interlocució, principalment, amb altres Administracions i, especialment, amb la Diputació Provincial d'Alacant i la Generalitat Valenciana.
  • Irene Ruiz: Regidor de Turisme i Cultura.
  • María Dolores Serna: Concejal de Transparència, Participació, Districtes Biblioteques.
  • María Bonmatí: Regidor d'Educació i Discapacitat.
  • Tito Costa: Regidor de Joventut, Desenvolupament Local i Hostaleria, assumint també les competències relacionades amb Obertures i Mercats.