Mazón: “Això no va ni amb qui ni amb quines cadires, això va de governar i d'ajudar a la gent”

Carlos Mazón inicia la ronda de negociacions i es designa a Miguel Barrachina com a director de campanya per a les eleccions generals del 23 de juliol

Mazón: “Això no va ni amb qui ni amb quines cadires, això va de governar i d'ajudar a la gent”
30/05/2023 -

El popular i futur president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha presidit hui la Junta Directiva Autonòmica amb objectiu de “analitzar els resultats electorals de les eleccions autonòmiques i municipals així com posar en marxa el full de ruta per a garantir un govern de la Generalitat estable, des del diàleg i per a tots els valencians”.

Així mateix, Mazón ha traslladat davant Junta Directiva Autonòmica, la imminència de les negociacions amb els diferents grups polítics (el 5 de juny) i ha afegit que “Juan Francisco Pérez Llorca, al costat dels tres presidents provincials del PPCV, serà l’encarregat de les negociacions amb els diferents partits polítics i Miguel Barrachina serà l’interlocutor amb els grups parlamentaris. A més, també serà el coordinador de la campanya electoral de les eleccions nacionals del pròxim 23 de juliol”.

A més, davant el recent anunci de President Pedro Sánchez de convocar eleccions anticipades, Mazón ha subratllat que “com més prompte millor puguem dir-li a Sánchez el que pensem de la seua acció de govern en la Comunitat Valenciana, millor. Com més prompte millor, li explicarem des de Castelló, la qual cosa pensem del tracte i el menystinc que li ha donat a la ceràmica. Des de València, volem acabar amb el bloqueig al qual ha sotmés al Port de València i des de la província d’Alacant transmetre-li que no volem la destralada al Transvasament Tajo-Segura”, ha incidit el popular.

Al seu torn, Mazón també ha afirmat que “cal acabar ja amb el maltractament al qual Sánchez ha sotmés a la Comunitat Valenciana” i “que ja és hora de tindre un president, com Alberto Núñez Feijóo” fent referència a les diferents propostes dels populars en matèria de finançament, aigua i inversions.

Per a concloure, Carlos Mazón ha destacat que les negociacions estaran basades en “les línies estratègiques de la negociació són els 2.000 punts del programa de govern del Partit Popular que venim explicant fa cinc mesos” i ha assenyalat que “Això no va ni amb qui ni amb quines cadires, això va de governar i d’ajudar a la gent” fent referència aqueix pacte amb Carlos Flores, candidat de Vox, necessari per a governar a la Comunitat Valenciana, i ha afegit “Volem baixar els impostos, defensar i defensar els interessos de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

six − 1 =