El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de la Vega Baixa

L’objectiu és la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta

El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística 2022 del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de la Vega Baixa
13/05/2022 -

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el Consorci per al desenvolupament econòmic de la Vega Baixa (CONVEGA) per al desenvolupament del Pla de Dinamització i Governança turística de la Vega Baixa.

Mitjançant aquest conveni, les dues entitats finançaran l’import total de les actuacions a parts iguals. Així, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 200.000 euros.

Entre les accions que durà a terme CONVEGA a través d’aquest conveni destaquen les encaminades a impulsar la marca Territori Vega Baixa del Segura en el teixit empresarial de la comarca, l’adquisició de material promocional, la presentació de la pàgina web de la marca, a més de la realització d’una campanya de promoció d’aquesta.

També es treballarà en la creació de nous productes turístics com a senderes i rutes temàtiques. Així, s’impulsarà la senyalització de la xarxa comarcal de rutes de la Vega Baixa, l’adequació de les ciclorutas ‘Els Azarbes’ i ‘Sotos del Segura’.

Així mateix, es contemplen eines per a la divulgació del Territori Vega Baixa com a accions de promoció de la xarxa comarcal de Rutes de la Vega Baixa del Segura, concursos de fotografia, així com l’assistència a fires i esdeveniments.

Unes altres de les actuacions que s’impulsaran mitjançant aquest acord són les accions formatives en matèria de turisme sostenible i la marca territori dirigida al teixit empresarial i a parts implicades clau, a més del servei de suport en la gestió del Pla de Dinamització i Governança Turística.

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

A més, aquests plans persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora del mitjà urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic. A més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + ten =