Costa Blanca mostra a més de 50 acadèmics europeus la potencialitat de la província com a destí idiomàtic

El Patronat de Turisme organitza, juntament amb la UMH, un esdeveniment de “networking” per a potenciar l’intercanvi internacional d’estudiants

Costa Blanca mostra a més de 50 acadèmics europeus la potencialitat de la província com a destí idiomàtic
26/07/2023 -

El Patronat Costa Blanca, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández, ha organitzat un esdeveniment de networking amb més de 50 acadèmics europeus per a potenciar la presència de la província d’Alacant en els diferents programes docents d’intercanvi internacional.

L’organisme de la Diputació aprofitarà la presència d’aquest grup de professors a la ciutat d’Alacant per a congregar-los aquesta vesprada, a partir de les 20.00 hores al Pati d’Armes del Castell de Santa Bàrbara i, després d’una visita guiada en anglés per la fortalesa, presentar-los l’oferta del destí Costa Blanca, així com les seues propostes i experiència en la recepció d’estudiants de tot el món.

Així ho ha explicat el director de l’ens turístic, José Mancebo, qui ha detallat que l’objectiu d’aquesta acció “és establir futures aliances i xarxes de treball que permeten la inclusió de l’els nostres municipis en els diferents programes d’intercanvi internacional que es desenvolupen en les seues institucions educatives”.

Segons ha indicat Mosso, el grup d’acadèmics als qui es mostrarà les bondats del territori pertany al Summer School del programa NeurotechEU, en el qual participen universitats de Països Baixos, Suècia, Alemanya, el Regne Unit, Turquia, Polònia, Romania, Hongria, França i Islàndia.

El director del Patronat Provincial de Turisme ha relatat que aquest tipus de trobades “permet crear sinergies i obrir oportunitats per a col·laboracions educatives, com a intercanvis estudiantils, programes d’immersió lingüística i projectes conjunts, a més de facilitar l’obtenció de dades amb el propòsit d’optimitzar les condicions del destí i de millorar la nostra adaptació als diferents perfils educatius”.

Durant l’esdeveniment, el Patronat Costa Blanca també ha tancat una visita guiada pel castell perquè els participants puguen conéixer, a través de guies oficials, un dels monuments històrics més importants de la província.

Finalment, Mosso ha reconegut que el fet de “conéixer l’experiència i les recomanacions de diferents professors internacionals, juntament amb la promoció de l’oferta educativa i els atractius culturals, contribueixen a atraure més estudiants i turistes interessats a participar en programes lingüístics de qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 9 =