Costa Blanca reconnecta amb el mercat italià gràcies a l'obertura d'una nova ruta operada per WizzAir

L’organisme turístic de la Diputació d’Alacant participa en Roma en una presentació de destí per a detallar l’oferta de la província

Costa Blanca reconnecta amb el mercat italià gràcies a l'obertura d'una nova ruta operada per WizzAir
23/02/2024 -

Amb motiu de la instauració d’una nova ruta aèria entre Roma i Alacant a partir del pròxim mes d’abril, amb tres freqüències setmanals, el Patronat de Turisme Costa Blanca ha participat en una presentació de destí a mitjans especialitzats orientada a promocionar la província a Itàlia. El director de l’ens turístic de la Diputació, José Mancebo, ha sigut l’encarregat de detallar tota l’oferta de sol i platja, naturalesa, interior, gastronomia, cultura, esports i oci dels municipis alacantins.

La recent obertura d’esta connexió operada per WizzAir, la segona companyia a Itàlia, “representa una valuosa oportunitat per a expandir les nostres freqüències i atraure a un major nombre de turistes procedents de la capital de Roma”, ha assegurat Mosso, qui ha afegit que esta ruta, que se suma a la que ja operen altres companyies, constata, a més, “la nostra aposta pel mercat italià”.

L’aerolínia hongaresa duplica les possibilitats que els turistes italians, i concretament els romans, una de les majors àrees metropolitanes del país, visiten la Costa Blanca. Tal com ha detallat el director de l’organisme autònom, Turespaña a Roma, l’oficina del qual està situada en la cèntrica Piazza di Spagna, “ha col·laborat en esta iniciativa, cedint-nos el mateix espai que tenen per a conferències”.

Esta cita professional per a difondre el destí entre una vintena de mitjans especialitzats i mitjans de comunicació de premsa generalista, entre els quals es troben alguns dels més prestigiosos del país, com RAI, Repubblica, Turisme e attualità, Viaggare News, Guida Viaggi, Mitjana Quatro, Culturarte o Notizie Nazionali, entre altres, també ha propiciat el llançament d’una convocatòria per a desenvolupar un press trip que tindrà lloc el mes vinent de maig. El propòsit és que informadors italians puguen conéixer i escriure sobre la Costa Blanca en els seus mitjans.

Finalment, José Mancebo ha puntualitzat que esta presentació a Roma, en la qual ha col·laborat la mateixa aerolínia WizzAir i que s’ha dut a terme tant en italià com en anglés, “cerca generar un major impacte sobre la recepció de visitants romans i italians a la Costa Blanca i reconnectar amb un mercat que hem d’actualitzar i al qual hem de presentar les nostres propostes turístiques”.

Preferències dels viatgers italians

Segons les motivacions de viatge, Roma constituïx una àrea metropolitana de 4.357.000 habitants dels quals el 71% busca destins per al descans i l’oci, però també per als negocis i el 50% es decanta per zones de sol i platja.

“Estes dades ens permeten constatar que la Costa Blanca es convertix en el lloc idoni per a les escapades dels italians, perquè oferim una oferix multiproducte extremadament completa i amb una relació qualitat-previ inigualable”, ha detallat Mosso, qui ha conclòs que el creixement del mercat italià situa a Roma, “gràcies a esta connexió, en el top ten de ciutats europees connectades amb Alacant”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twenty + two =