Dimiteix el regidor popular Tito Costa Martínez per “responsabilitat amb projectes personals”

L’edil ha anunciat hui la seua dimissió “amb una certa pena” degut incompatibilitats amb la seua vida personal i professional i Caridad Martínez substituirà a Costa com a edil del grup popular

Dimiteix el regidor popular Tito Costa Martínez per “responsabilitat amb projectes personals”
31/07/2023 -

El Regidor de Desenvolupament Local, Joventut, Hostaleria, Comerç, Mercats, Mercats ambulants i Ocupació de Via i Espais Públics, Tito Costa ha anunciat hui en el ple del mes de juliol la seua renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament d’Elx per motius estrictament personals i professionals. L’edil, que va passar a formar part del govern municipal d’Elx fa poc més d’un mes, actualment compatibilitza la seua vida d’empresari d’hostaleria i del sector dels components del calçat. Ocupacions que li han portat a deixar la seua acta com a regidor del Grup Municipal del Partit Popular amb un agraïment a la corporació i a l’alcalde Pablo Ruz, i per a seguir la seua trajectòria professional en el sector privat. “En aquest mes i mig he pogut conéixer l’administració local des de dins, admirar la capacitat de treball de tots els meus companys i veure com es dibuixa un futur apassionant” ha afegit Costa.

Costa ha agraït ser part de “la candidatura i el projecte personal, el projecte Elx” i ha explicat que “per a mi que porte tant anys treballant en les meues empreses, dedicant hores i treball com tants altres empresaris d’aquesta ciutat mai m’haguera imaginat embarcar-me en un projecte polític”. Així, ha començat el seu comiat Tito Costa Martínez, des del juny passat Regidor de Joventut, Desenvolupament Local, Hostaleria i Promoció Econòmica en l’excel·lentíssim Ajuntament d’Elx, càrrec que va acceptar “amb un immens honor”..

Costa també ha afegit que “Per la meua lleialtat amb Pablo Ruz, per lleialtat a l’alcalde d’Elx. Amb una certa pena, amb molt respecte a tota la corporació i per responsabilitat amb els meus projectes personals, he de posar punt i final a aquesta etapa i renunciar a la meua condició de regidor de l’Ajuntament d’Elx” i ha afegit que és una “decisió madurada i consensuada” amb l’alcalde, Pablo Ruz “al qual li estaré sempre ha agraït” ha accentuat.

A continuació ha agraït la complicitat i amistat als seus companys de govern i la cordialitat de l’oposició i ha recordat el compromís del govern envers els il·licitans abans de fondre’s en una abraçada amb l’alcalde Pablo Ruz i entregar definitivament la seua renúncia. “A tots gràcies de cor i fins sempre” s’ha acomiadat Tito Costa.

Així, el govern municipal il·licità incorporarà a l’advocada il·licitana Caridad Martínez en lloc de Costa, amb més de 26 anys d’exercici professional com a advocada col·legiada en el ICAE, especialitzada en Dret de Família i Mediació Familiar. També advocada del Torn d’Ofici en les especialitats de Dret Penal general, Violència sobre les dones, Menors i Família i Presidenta del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx de 2.013 a 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =