Feijóo abrigalla a Luis Barcala i Toni Pérez en un últim dia de campanya que busca el vot dels hostalers

El candidat a reelecció ha anunciat beneficis fiscals per als empresaris del sector i ha projectat Alacant com a capital gastronòmica

Feijóo abrigalla a Luis Barcala i Toni Pérez en un últim dia de campanya que busca el vot dels hostalers
26/05/2023 -

Alberto Núñez Feijóo ha visitat el restaurant Dàrsena a Alacant, inaugurant així un dia de tancament de campanya amb l’hostaleria com a convidada especial, fins al moment una àrea reservada a Ciutadans. En la trobada que ha reunit hostalers i empresaris, els populars han enaltit el seu treball i promés bonificacions. En l’acte Feijóo ha abrigallat al candidat popular a l’alcaldia Luis Barcala i al també present Toni Pérez, també candidat a reelecció a Benidorm del Partit Popular.

Luis Barcala ha fet balanç d’aquests cuatros anys de mandat, on “la pandèmia, les crisis, la inflació, ha anat castigant a tots els sectors” referint-se especialment a l’hostaleria als quals els ha agraït “la seua resistència”. Així mateix, Barcala, ha destacat que advocarà per la continuïtat de la promoció turística “totes les fires, totes les cites…la gastronomia alacantina serà present” i ha defensat la “gastronomia alacantina com a senyal d’identitat”. Al que ha afegit diferents mesures de suport a l’hostaleria i restauració així com la seua formació i bonificacions fiscals en aquesta.

Per part seua, el popular Feijóo ha protagonitzat un discurs centrat en l’economia “perquè si no funciona l’economia, l’hostaleria tampoc funciona” i ha valorat a Luis Barcala i Toni Pérez com a “alcaldes que seran molt útils”. I ha posat el focus en el sector turístic com una indústria que “necessita mà d’obra, que no contamina, que dona valor afegit i que, a través d’aquesta indústria funciona el sector primari, funciona l’agricultura, la pesca, la ramaderia… i també el medi ambient, perquè ningú va a un lloc que no li agrade. Funciona la tolerància perquè ningú va a una ciutat hostil, i funciona també la marca d’un país”.

Així mateix, Feijóo ha titllat al govern de “triomfalista” i ha subratllat que “la realitat és que el nostre país no ha recuperat la riquesa que tenia l’any 2019 i que som l’únic país en la unió Europea que no ho ha fet” i ha afegit que “som líders en desocupació” i “Un país endeutat, un país amb enorme dèficit”.

En aquest sentit, el popular ha explicat les seues mesures econòmiques per a fer front a la situació passen per la rebaixa fiscal “Hem plantejat baixar l’impost a les rendes de menys de 40.000 euros” i quant a les hipoteques planteja asseure’s amb les entitats financeres per a crear un fons destinat a persones vulnerables que esmorteïsca la pujada de 300 euros al mes. També ha afegit el “suport als autònoms amb una reducció de 80 euros” i la reducció de l’IVA en carn i peix.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − seven =