La Costa Blanca mostra el seu potencial com a destí idiomàtic en la ‘Setmana de l'Espanyol’ de FEDELE

El Patronat Provincial de Turisme participa fins al pròxim 17 de novembre en aquestes jornades que arranquen hui a Salamanca per a potenciar sinergies entorn d’aquest segment de visitants

La Costa Blanca mostra el seu potencial com a destí idiomàtic en la ‘Setmana de l'Espanyol’ de FEDELE
15/11/2023 -

El Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca participa des de hui i fins al pròxim 17 de novembre en les jornades de la ‘Setmana de l’Espanyol’ que organitza la Federació Espanyola d’Associacions d’Escoles d’Español per a estrangers -FEDELE- a la ciutat de Salamanca.

Aquesta trobada té com a objectiu unir a agències idiomàtiques i turístiques, centres federats, alumnat, professorat i equips directius per a potenciar sinergies i negocis entorn del turisme idiomàtic i al flux d’estudiants internacionals.

Segons ha detallat el director de l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant, José Mancebo, “la nostra participació es desenvoluparà en tres apartats, dins de les estratègies de promoció del producte ‘Enjoy & Learn'”. La primera de les línies d’acció en aquestes jornades, tal com ha concretat, se centrarà en una presentació del destí Costa Blanca en la sessió ‘Espanya, destine ELA’ que se celebra hui, mentre que la segona es focalitzarà a través d’un workshop amb agents i professors i la tercera s’estructurarà en un estand per a promocionar l’oferta turística de la província.

Dins d’aquesta activitat i de manera complementària, FEDELE ha organitzat una sèrie de fam trips per diferents destins espanyols. El de la Costa Blanca es durà a terme els dies 21 i 22 de novembre. La província rebrà a agents de Polònia, el Marroc, el Brasil, l’Iran i Ruanda, els qui visitaran les escoles alacantines que formen part de la federació, així com els principals recursos turístics de les ciutats d’Alacant i Dénia.

José Mancebo ha puntualitzat que aquestes accions tenen com a finalitat “mostrar als agents, professors i centres participants les bondats de la Costa Blanca per al turisme idiomàtic, així com els diferents programes d’espanyol que existeixen en els centres educatius de la nostra província”.

Durant aquest viatge de familiarització, els professionals del sector coneixeran de primera mà les possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els centres alacantins, així com els diferents programes de castellà que existeixen, a més de les propostes culturals, gastronòmiques, esportives o d’oci amb les quals compta el destí, ha conclòs Mosso.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − five =